Lisää outouksia

on


Mahdanko olla keskimääräistä oudompi? Idhren ja hetkeä myöhemmin Tohtori Myllerrys haastoivat minut. Olen outoja tapojani listannut aiemminkin, mutta koska niitä tuntuu riittävän niin teen uuden. Isännältä kun kysyin niin hän on sitä mieltä että olen kokonaisuutena sen verran outo, että kaikki oudot tapani ovat minun ollessa kyseessä aivan normaaleja. Ota tuosta nyt selvä.
<--- carnivore

1. Tykkään syödä suolatikkuja ja omenaa yhtäaikaa. En muista miten tämän yhdistelmän keksin, mutta jotenkin sellainen hapan omena ja suolatikku sopivat hyvin yhteen. Nam!

2. Käyn vessassa ovi auki. Kotona vessassa käydessä jätän aina oven auki. Isäntä oli tästä vähän nolona ensin, mutta ei sitä enää haittaa, paitsi jos vessasta tulee järkyttävät lempat. Silloin vaan naureskelen vahingoniloisena ja annan hajun levitä. Yleisissä vessoissa ja silloin jos on vieraita läsnä pistän häveliäästi oven kiinni.

3. Järjestelen vinyylilevyni tiettyyn järjestykseen kannen värin mukaan.
Ihan yhtä hyvä tapa luokitella esineitä kuin mikä hyvänsä muukin. Sitäpaitsi minä vielä löydän hyllystä jokaisen levyn koska muistan minkäväriset selkämykset niissä on. Yrittäkääs tehdä perässä!

4. Kirjoitan jokaiseen hankkimaani kirjaan esilehdelle kirjan ostopäivän ja nimikirjoitukseni. Niin, miten tätä nyt voi perustella? Minä vaan tykkään merkitä kirjan omakseni mutta tavis-ex librikset nyt vaan on niin…passé! Sitäpaitsi, jos musta joskus tulee kuuluisa niin voin myydä noita signeerattuja kirjojani sairaan kalliilla!

5. Autolla punaisissa valoissa seistessä tarkistan monta kertaa että vaihde on ykkösellä.
Joo, selvä neuroosihan tämä. Tai ainakin vähintään pakkomielle. Toiset tarkistelee hellanlevyjä kotoa lähtiessään, minä veivaan vaihdekeppiä.

En enää pistä tätä haastetta eteenpäin kenellekään nimeltä mainitulle koska outoja tapoja on listattu nyt aika monissa blogeissa jo. Mutta kaikki jotka vielä eivät ole tätä haastetta saaneet voivat tehdä omat listansa ja vaikka ilmoittaa kommentti-boksissa vastanneensa tähän haasteeseen niin laitan linkit tähän postaukseen.

ENGLISH SUMMARY
I have already made one list about my weird habbits, but i got that challange again from Ihdren and Tohtori Myllerrys. Am I weirder than average? When i asked that from my bf he said that i am generally so weird that my weird habbits are already quite normal.

1. I eat salty sticks with sour apple. Those flavours just go so well together =) Yummy!

2. I go to toilet while door is open. This happens at home of course. In public lavatories i close the door, or if we have guests visiting.

3. I arrange my vinyl records by colours. It’s as good way to categorize than any other method. And I can still find all my records from the shelf because i remember what colour the back of the album is. Try to do that!

4. I sign and date all books that i buy. I just like to mark those books. And if I become famous some day, I can sell those signed books with filthy amount of money!

5. I have to check that gear one is on while standing in red lights. Yup, it’s a neurosis. Some have to check their stove when leaving home, I have to grind the gearstick.

I won’t pass this on to anyone specific. But everybody who haven’t already answered to this challenge can answer and post comment here so I add the links to this post.