I love my blog!

on


Normaalisti en ehdi viikonloppuisin postailla, mutta tänään on erikoistapaus. Isäntä on trukinajo-kurssilla joten lauantaipäivä on tyttö-aikaa. Oikeasti sen pitäisi tarkoittaa kämpän siivousta ja järjestelyä, mutta tässä taas istun koneen ääressä. Kasvaako sormistani juuret näppikseen? *tarkistaa tilannetta*

Toisinaan blogin kirjoittaminen on ihan puhdasta pakkopullaa, varsinkin silloin jos ei keksi mitään sanottavaa. Mutta sitten se hammastenkiristys menee ohi, etenkin kun saa tunnustusta muilta bloggaajilta. Tällä kertaa sain tunnustusta Honeylta “I love your blog”n muodossa. Kiitos!

ENGLISH SUMMARY
Usually I dont have time to post on weekends, but today is different. BF is doing course on forklift driving so i have some free girl-time. Which should mean cleaning the apartment, but here I am sitting again, tapping my keyboard. Is there roots growing from my fingers to the keyboard?

Sometimes writing a blog is just pure agony, like if you dont have anything to say. But then it goes away, especially if you got awarded by other bloggers. This award i got from Honey, who loves my blog =) Thank you!

Rules – Säännöt:

1. Those who have received this award, can add the pic – Tunnustuksen saaneet saa laittaa kuvan blogeihinsa

2. Add a link to that person’s blog who awarded you – Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen

3. Choose 7 others to receive this award and add links to their blogs – Nimeä seitsemän muuta ja linkitä heidän bloginsa.

4. Leave a message to their blogs so that they know about this – Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.


Olen verrattain newbie blogi-maailmassa ja pedanttiin tapaani tilailen blogeja harvakseltaan. Seitsemän rakastettavan blogin nimeäminen on siksi tuskan takana mutta kokeillaan…

And the award goes to…

Tohtori Myllerrys

Ite puin.

Heijastuspinta

This is glamorous

The Vintage Society

Nelliinan Vaatehuone

Meissä jokaisessa asuu pieni harakka =)

Pankaa eteenpäin hyvät ystävät!