Potretteja / Portraits

on

Hihii, Vapriikki-Vintagessa otetut valokuvat ovat valmistuneet. Ja oi että taas mitä herkkua! Tässä isännän ja minun yhteiskuva sekä isännän soolo. Kaikki Atelieri O. Haapalan ottamat kuvat voi käydä katsomassa Atelierin Facebook-sivulta. Ja kiinnittäkääpä erityishuomiota uuteen taustakankaaseen. Kuvaaja Saara maalaa ne ihan itse. Todellinen monitalentti siis! Älkää olko turhan tarkkoja vaikka isännän ja minun asut ovat vähän eri vuosikymmeniltä, ei mekään olla. Pääasia että meillä oli kivaa (vaikka se nyt ei varsinaisesti kuvista välitykään, teidän on nyt uskominen mun sanaan) ja että näyttää hyvältä.

inenglish

Hehee, photos taken in Vapriikki-Vintage are ready. Oh what a treat they are again! Here are hubby’s and my duo portrait and his solo. All photos taken by Atelieri O. Haapala you can go and check on their Facebook page. And notice the fabulous backdrop. Photographer Saara paints them herself. She is a true multi talent! Don’t be too critical about my and hubby’s outfit being from different decades, we are not either. Main thing was that we had fun (even though that doesn’t really show on the photos, but believe my word for it) and that it looks good.

1654214_617461511637016_1386269816_n

1920182_617461148303719_694744694_n
Kuvien oikeudet Atelieri O. Haapala /
Photo copyright Atelieri O. Haapala

5 Comments

  1. your hat is amazing

    1. Rhia says:

      thorne garnet – Thanks :D

  2. Hehkuvainen says:

    Onpa taas mahtavat kuvat! Taustakangas on kyllä komea, sillä on kuvissa iso rooli.

  3. Sanna says:

    Ooo mikä hattu!!

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Atelieri O. Haapalalla on aina tosi upeat taustakankaat. Pidän erityisesti heidän “paper moon”-tyyppisestä backdropista jossa voi istua kuu-ukon sylissä, sekä pyramidi-taustasta myös.

      Sanna – Kiitos. Hattu on saanut niin paljon ihailuja osakseen että taidan tehdä siitä oman postauksensa :D

Comments are closed.