ED-shop update: Winter sale

Pikainen tiedote Evil Dressmakerin Etsy-kaupasta. Aletuotteet on päivitetty nyt entistä edullisempiin hintoihin kun tehdään tilaa uusille tuotteille. Käykääpä kurkkaamassa ja ostamassa ne pois.

Klikkaa kauppaan TÄSTÄ.

Kaikkia Etsy-shopin tuotteita voi tilata myös muista kankaista valmistettuna ja omilla mitoilla. Pienet mallimuutokset ovat myös mahdollisia niin erikseen sovittaessa. Alennukset koskevat vain varasto-tuotteita, eivät mallimuutoksia tai muista kankaista tilattuja tuotteita.

inenglish

Quick update info on Evil Dressmaker Etsy-shop. Sale prices have now been updated to even more reduced prices, because we are making room for new products. So go and shop!

Click to the shop HERE.

You can optionally order all Etsy-shop products with your preferred fabric and your own measurements. Also small alterations on the models are possible by request. Sale prices apply only to ready-made items, not on model alterations or items ordered with optional fabrics.

 EDSalescapt