November Instagram

Avataan täten Joulukalenterin ensimmäinen luukku. Joulu tulee nopeammin kuin haluammekaan. Ja olen suunnitellut teitä lukijoita varten kaikenlaista kivaa tänne blogiin. Itse olen ainakin aika täpinöissäni, toivottavasti tekin. Korkataan joulukuu kuitenkin marraskuisilla instagram-kuvilla. Näitä valokuvakollaaseja on minusta hauska tehdä.

inenglish

Let’s open the first door of the little Christmas Calendar. Christmas is coming faster than we really want. I have planned all sorts of fun stuff for you, here in the blog. Atleast I am rather excited about it, hopefully you are aswell. But before that, let’s start the December with Novembers instagram pictures. I love making of these photo collages.

november2013

MARRASKUU
1. My Movember eli halloween-meikki / 2. Marraskuuaamun valo makuuhuoneessa
3. Taku rentoutuu  / 4. Tulossa steampunk-iltamista kotiin
5. Suosikki-iltapalani: ilmakuivattua kinkkua ja hedelmää  /6. Tampereen yöelämää

NOVEMBER
1. My Movember aka Halloween make up  / 2. Morning light in our bedroom
3. Taku relaxing  / 4. Coming home from steampunk event
5. Favourite evening bite: air dried ham & fruit  / 6. Tampere by night