Syksyn piristäjät eli bileet / Party for Autumn

Jos alkavan syksyn pimeys ahdistaa eikä Syyskuulle ole vielä riittävästi kinkereitä tiedossa niin tässäpä oiva tilaisuus täyttää kalenteria. Lauantaina 28.9 on peräti ihan kahdet kekkerit tulossa, eli ikävä kyllä on valittava jompsi kumpsi.

L’Amusette, tuo kunnioitettu 1700-luvun elävöittäjä-ryhmä järjestää Tampereella Pikkupalatsissa näyttävät Pikku Baalit. Tuo on siis harvinaislaatuinen tilaisuus päästä näkemään upea Pikkupalatsi sisältä, mutta myöskin toki tilaisuus tälläytyä ihan viimosen päälle retonkiin ja peruukkiin. Pukukoodi siis 1700-luvun juhla-asu niin miehillä kuin naisilla. Ilmoittautuminen päättyy tämän viikon torstaina joten pitäkää kiirettä! Sen voi tehdä tuolla. Asun puuttuminen ei ole ongelma sillä facebookissa tapahtumasivulla voi kysellä pukua lainaksi aktiiviharrastajilta.

Mikäli et ole niinkään tälläytyjä-ihmisiä vaan sinua kiinnostaa enemmän päinvastainen toiminta niin samana iltana 28.9 voi nähdä myös paljasta pintaa Teerenpelissä. Olivia Rougen emännöimä Teerenpeli Tease tulee taas. Tällä kertaa teemana on Suomi PRKL. Olen kuullut huhuja Popeda-tpaidoista ja lätkäporukoista, mutta tämän voi todeta vain saapumalla itse paikalle. Liput ovelta.

IN ENGLISH
For those of you who reside in Finland, there is party going on and you are invited! This is awesome chance to fill your calendar. In Tampere there will be awesome parties going on this month. Here’s two of them, which are, unfortunately on the same evening. On Saturday 28.9 you can choose from these two awesome events.

L’Amusette revives the spirit of 1700’s and organizes 1700-style Ball in Pikkupalatsi (Little Palace in english). It is awesome chance to see the glorious palace interior but also to get dressed up to the max. Dress code is 1700’s, naturally for both men and women. Signing in for the Ball ends on Thursday, so hurry up. You can do it here. If you want to go but don’t have proper outfit, you can borrow one. Just ask about it on the event’s FB-page.

However if you are that much into dressing up, but more the opposite, on the same evening you can see some skin in Teerenpeli, Tampere. Burlesque evening Teerenpeli Tease, organized by lovely Olivia Rouge, is here again. This time the theme is Suomi PRKL, which translates to something like Finland Fuck it! or any other of your preferred curse word. You can see what it’s all about by attending. Tickets available at the door.

934831_590038241030367_946167477_n

Pic. L’Amusette

14144_10151589109786439_1543937305_n
Pic. Teerenpeli Tease