Junk turns to decor – again

on

Tuunasin kuolettavantylsän lampunvarjostimen nurkissa pyörineellä roinalla. Parempi vai mitä. Varjostin on hankittu joitakin vuosia sitten kirppikseltä. Somisteena repaleinen vanha pitsiliina, vanhaa kultapunosnauhaa, rikkinäisiä koruja.

IN ENGLISH
I revamped dead boring lamp shade with junk that was lying around. Better or what do you think. Shade is thrifted several years ago. Accessories are ripped vintage lace table cloth, vintage gold braid ribbon, broken jewelry.

shade1

shade2

shade3

shade4

6 Comments

 1. Gabriell says:

  On muuten nätti :>

 2. that’s beautiful

 3. Desiree says:

  Oh I just absolutely LOVE it Rhia!!! You’ve inspired me yet again! xoxoox

  1. Rhia says:

   Gabriell / thorne garnet / Desiree – Kiitos paljon!/Thank you so much :D

 4. Elina says:

  Loistoidea! Meidän olohuoneen jalkalamppu voisi hyötyä samantyyppisestä käsittelystä.

  1. Rhia says:

   Elina – Olen taipuvainen uskomaan että samantyyppisestä toimenpiteestä hyötyisi moni muukin lamppu ja varjostin ;) Ja tässä niinkuin monessa muussakin tuunailussa, vain mielikuvitus on rajana. Jos ei tykkää pitseistä ja koruista niin mikään ei estä ripustamasta vaikka nappeja, vanhoja ruokailuvälineitä, paperinpaloja, vanhoja dioja tai valokuvia, ajopuunpaloja, kiviä, simpukoita, palapelin palasia.

Comments are closed.