Junk turns to decor – again

Tuunasin kuolettavantylsän lampunvarjostimen nurkissa pyörineellä roinalla. Parempi vai mitä. Varjostin on hankittu joitakin vuosia sitten kirppikseltä. Somisteena repaleinen vanha pitsiliina, vanhaa kultapunosnauhaa, rikkinäisiä koruja.

IN ENGLISH
I revamped dead boring lamp shade with junk that was lying around. Better or what do you think. Shade is thrifted several years ago. Accessories are ripped vintage lace table cloth, vintage gold braid ribbon, broken jewelry.

shade1

shade2

shade3

shade4

3 people like this post.

Comments (6)

GabriellFebruary 4th, 2013 at 22:10

On muuten nätti :>

thorne garnetFebruary 5th, 2013 at 02:21

that’s beautiful

DesireeFebruary 5th, 2013 at 04:28

Oh I just absolutely LOVE it Rhia!!! You’ve inspired me yet again! xoxoox

RhiaFebruary 5th, 2013 at 09:10

Gabriell / thorne garnet / Desiree – Kiitos paljon!/Thank you so much :D

ElinaFebruary 6th, 2013 at 10:28

Loistoidea! Meidän olohuoneen jalkalamppu voisi hyötyä samantyyppisestä käsittelystä.

RhiaFebruary 8th, 2013 at 20:05

Elina – Olen taipuvainen uskomaan että samantyyppisestä toimenpiteestä hyötyisi moni muukin lamppu ja varjostin ;) Ja tässä niinkuin monessa muussakin tuunailussa, vain mielikuvitus on rajana. Jos ei tykkää pitseistä ja koruista niin mikään ei estä ripustamasta vaikka nappeja, vanhoja ruokailuvälineitä, paperinpaloja, vanhoja dioja tai valokuvia, ajopuunpaloja, kiviä, simpukoita, palapelin palasia.

Jätä toki viesti / Leave a comment

Your comment. By filling this comment form and user information you accept the use of cookies