Travelling without moving

Nyt on kuulkaa taas sellaista herkkua että en malta olla jakamatta kanssanne paria kuvaa. Vintage-harrastuksen ja Fintage ry:n ansiosta olen saanut tutustua aivan ihaniin ihmisiin, päässyt paikkoihin joihin en muuten olisi päässyt, ollut mukana innostavissa tapahtumissa ja viettänyt verrattoman hauskoja hetkiä. Kiitos taas te ihanat ihmiset! Näillä kokemuksilla ja muistoilla jaksaa taas muutaman hetken eteenpäin. Kuvausrekvisiittana toimi hopeanhohtoinen DC-3 kone Malmin lentokentällä, kuvausretkeämme isännöi DC-Yhdistys ry.

IN ENGLISH
This is such a treat I just can’t help myself sharing these with you! While collecting vintage and joining in on Fintage-vintage association I have had the privilege to meet such lovely people, got to travel to places I never would have gone otherwise, been part of inspiring events and had such a good time. Thank you so much, all you lovely people! These experiences and memories give me the strength to go on. Our silvery photograph prop is genuine DC-3 in Helsinki-Malmi airport, our photoshoot was  hosted by DC Association.


“We’re all going to DIEEEE!”

9 Comments

  1. Sylvie says:

    Ihania kuvia! Kiitos!

    1. Rhia says:

      Sylvie – ole hyvä, laitan sulle myöhemmin vielä sähköpostilla pari kuvaa jahka ehdin käydä läpi.

  2. Anniina says:

    Olisinpa minäkin päässyt tuonne! En siis tiennyt lentokonekuvauksista ennen kuin ilmoittautuminen oli liian myöhäistä..

    1. Rhia says:

      Anniina – no voi harmi! Joskus nää tapahtumat ja tilanteet tulee niin nopealla aikataululla että foorumin ja fb-sivun ahkera seuraaminen on tärkeää. Tästä kuvauksesta on kyllä puhuttu ekan kerran jo hyvissä ajoin keväällä mutta jos tosiaan harvemmin käy foorumilla niin tieto saattaa hukkua muun viestinnän sekaan. Toivottavasti pääset kuitenkin mukaan seuraavaan hauskaan tapahtumaan, mikä se sitten lieneekään.

  3. Elina says:

    Ihania kuvia!

    1. Rhia says:

      Elina – Kiitos :D näistä tuli tosiaan aika hienoja

  4. Ulrika says:

    Oiiii, oi oi, aivan ihania :) (rakentava kommentti joo, mutta on kai näitäkin ihan kiva saada)

    1. Rhia says:

      Ulrika – Kiitos :D kyllä näitäkin kommentteja on ihan kiva saada. Eri asia jos kommenttien määrä olis sama kuin esim jollain Nelliinalla niin sitten ehkä vois kyllästyä pelkkiin “ihanaa”-kommentteihin :D

Comments are closed.