Random of Randomness, vol 2

Perjantain kunniaksi päästämme valloilleen Random of Randomness kakkoseditionin, alaotsikolla Ehkä siivosin, ehkä en.

Pistäkää myös muistiin oheinen linkki. Burlesque Finland on uunituore verkkosivu joka kokoaa yhteen suomalaisen burleskin tekijät ja tähdet. Se tulee jatkossa täyttymään haastatteluista ja linkeistä esiintyjien sivuille. Tapahtumakalenterista näet tulevat Burleski-bileet ja muut oheistapahtumat. Jos olet burleski-tapahtuman järjestäjä, ota yhteys sivuston ylläpitoon niin tapahtumasi lisätään kalenteriin. Sivuston ylläpitäjän ja burleskin salaisen agentin, T. T. Tasselin vakituisena avustajana toimii  yours truly.

Ja sitten siihen randomiin.

IN ENGLISH
Because it’s friday I felt like Random of Randomness, second edition, sub title Perhaps I cleaned, perhaps I didn’t.

Also save this following link. Burlesque Finland is brand new web page, gathering together the stars and creators or Finnish Burlesque. In the future the page will fill with interviews and links. On the Event Calendar you can see upcoming parties and other related events. If you are burlesque-event organizer in Finland, contact their webmaster and your event will be added to the calender. Yours truly will be regularly assisting T. T. Tassel, your undercover agent in the front line of Finnish Burlesque.

And then to the randomness.

Saatoin siivota makuuhuoneessa… /
I might have cleaned in the bedroom…


…tai sitten en. /
…or perhaps I didn’t.