Elämä on julmaa

Löysin aivan törkeän hienot saapikkaat. Oi miksi miksi niiden pitää olla tekonahkaa eikä oikeaa?!? Elämä on niin julmaa! Niitä voi käydä ihailemassa täällä.
IN ENGLISH

I found darn gorgeous boots. Why, oh why they have to be faux leather and not genuine leather?!? Life is so cruel! You can go and drool them here.


Yours truly, drooling


6 Comments

 1. Fiona Timantti says:

  Mä oon katellu näitä jo pitkään sillä silmällä yhessä toisessa mestassa…
  http://www.clockworkcouture.com/?q=node/47

 2. sarakissa says:

  Mä olen monta kertaa kironnut samaa, voi miksi tekonahasta pitää tehdä niin hienoja kenkiä jotka jää kummittelemaan mieleen? varsinkin dinsko on paha paikka, siellä on yleensä aika kivoja popoja mutta myös tekonahkapainoitteisia sellaisia. Äh!

 3. sarakissa says:

  Täytyy vielä lisätä että vielä viitisen vuotta sitten en kiinnittänyt tippaakaan huomiota materiaaliin ja vaikka se joskus kostautuikin, olin ehkä jonkun verran tyytyväisempi kun tällaiset asiat ei rajoittaneet unelmakenkien saamista. Nykyisin olen liian tietoinen tekonahan ja nahan ominaisuuksista, ja jos se ei riitä niin lisäksi mua häiritsee tekonahan tuntu ja ulkonäkö. Tieto todellakin lisää tuskaa!

 4. Rhia says:

  Fiona: no siellähän minäkin niitä kuolasin =D

  sarakissa: joo, sen jälkeen kun yhdet mun tekonahkaiset lemppari-saapikkaat hajosivat vähän jokapuolelta käyttökelvottomiksi parissa vuodessa päätin että ainakaan tekonahkasaapikkaisiin en enää tuhlaa rahojani vaan satsaan laadukkaampaan jotka kestää pidempään. Mikä tarkottaa tietty sitä että ei pysty ostamaan niitä ihan yhtä usein, mutta ne sitten kestääkin pidempään.

  Ja mulla oli vähän sama, ennen kuin menin opiskelemaan vaatetusalaa ei oikein millään ollut väliä, istuvuudella, kankaiden ja muiden matskujen laadulla, ompelutyön laadulla jne jne. Mutta mitä enemmän oppii niin sitä tarkemmaksi sitä tulee. Sen takia en enää nykyään ostakaan kovin paljoa vaatteita kaupasta uutena kun ei niiden laatu ja istuvuus vaan tyydytä mua enää =) Ikävä juttu siksi että tietää mulle itelle enemmän hommaa kun pitää ite tehdä kaikki että saa istuvia ja hyvin tehtyjä =)

 5. MistyMood says:

  I H A N A T !

 6. Rhia says:

  MistyMood: no niin on, mutta en voi ostaa niitä kun ne on tekonahkaa. Käyttäisin niitä kuitenkin niin paljo että olisivat rikki alle vuodessa.

Comments are closed.