En ainakaan koskaan ala pitää blogia!

Noniin. Tein sitten sen mitä en koskaan uskonut tekeväni. Luet siis ensimmäistä muotiblogi-merkintääni. Vielä pari kuukautta sitten vannoin että blogia nyt en ainakaan ala ikinä kirjoittaa. Nyt puuttuu enää että liityn myös noihin myspaceen ja facebookiin ja mitä niitä nyt on.

Aion käsitellä muotia omasta näkökulmastani joka on jotakin ammattilaisen ja harrastelijan välimaastosta. En aio kertoa teille mikä on muotia nyt tai tulevaisuudessa. Kerron omasta tyylistäni ja kommentoin itseäni kiinnostavia ilmiöitä ja asioita. Luultavasti tulette näkemään aika paljon myös kuvia.

Toivon että sinulla on yhtä hauskaa kuin minulla =)

Rakkain terveisin

IN ENGLISH (added later)
There. I did what I never thought I would do. This means you are reading my very first blog-entry. Couple months ago I swore I would never ever start a blog. Now only things missing are that I start myspace and facebook and what ever.

I’m going to write about fashion on my point of view, which something between professional and commoner. I’m not going to tell you what fashion is, now or in the future. I’m going to tell you about my style. Perhaps comment issues and phenomena that intrests me. Probably you will see also quite a lot of photos.

I hope we are going to have fun together =)

With love