Result of going red

on

Tässä se nyt on. Kuten epäilinkin niin latvat ovat liian tummat värjääntyäkseen kunnolla muuksi kuin mustaksi, mutta jos jaksan ahkerasti lisätä punaista väriä niin ehkä se jossain vaiheessa peittää koko kuontalon. Ainakin tässä vaiheessa tää tuntuu ihan kivalle. Katsotaan miten äkkiä tulee kyllästys :D

IN ENGLISH
Here it is. As I suspected, the ends are too dark to take red properly. However, if I’m patient enough and do several red hair dye’s in a row it might eventually stick on the ends aswell. For now it feels nice colour, but let’s see how fast I get bored with it :D


Tummat latvat näkyvät takana selvästi /
Dark ends clearly visible on the back

8 Comments

  1. Viole Hell says:

    Ennen seuraavaa värjäyskertaa kannattaa pari kertaa tehdä syväpuhdistus latvoihin. Eli se tehdään niin, että laitetaan syväputsaria kostutettuun tai kuivaan tukkaan ja annetaan olla pari tuntia. Lämpö lisää tehoa, joten voi laittaa muovipussin hiusten päälle ja sitten vielä pyyhkeen. Sitten se pestään pois ja laitetaan hyvät hoitotuotteet muhimaan, ettei tukka ihan korpuksi muutu. Sain itse vaalennettua väärän värisiä latvoja tällä keinolla kaksi astetta kampaajani neuvolla, ei tarvinnut laittaa värinpoistoa. Toistin tuon haudutuksen viikon välein kolme kertaa. Toinen keino on laittaa öljyhoito päähän pariksi tunniksi.
    Tsemppiä värjäilyyn. :)

    1. Rhia says:

      Viole Hell – iiiihan liian monimutkaista hommaa mulle :D Mulla on tuolla niin monta shampoo- ja hoito-ainepulloa jonossa että en osta yhtään uutta ennenku ne on käytetty, tuskin niissä syväpuhdistavia on joukossa. Ja se on kuitenki vaan tukkaa, en mä siihen kuole vaikka latvat on eriväriset, olihan ne eriväriset tähänkin asti juurikasvun ansiosta :D Mutta, pistän tuon vinkin talteen jos alkaa tuhottomasti harmittamaan ;)

  2. Hehkuvainen says:

    Punainen ja musta ovat loistava pari – myös hiuksissa! :D Aika hyvän punaisen sait aikaan, oletan että käytit jotain kestovärimyrkkyä. Minulla ne eivät oikein tartu eivätkä pysy, ainoa millä saan hiukseni kunnolla punaisiksi on henna. Ja sillä onkin menty jo vuosikausia :).

  3. Maija says:

    Ainakin noin kuvissa tuo kaksisävyisyys näyttää varsin herttaiselle, tuo mukavasti jujua kampaukseen. Tuo itse punertavan sävy vaikuttaa sopivan sulle kuin nakutettu!

  4. Tuike says:

    Hei,

    Tuo tukkasi on kyllä vinkeän näköinen, ei huolta vaikka et sitä kokonaan punaiseksi saanutkaan, se näyttää hienolta noinkin. Varsinkin kun sinulla on hiukset aina laitettuna niin hienosti (minä=kade)!

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Joo tämä väri oli Schwarzkopfin Live colour XXL, sävy 43. Arvoin pitkään otanko tämän vai niiden tummemman, mustalla taitetun punaisen. Saattaa olla että tuossa kuvassa väri on hiukan eenemmän siniseen vivahtava kuin mitä se on luonnossa. Sisävalaistuksessa valokuvatessa värit aina vähän vääristyy. Mulla kyllä punaiset tarttuu mutta ne ei vaan kestä hyvänä hirveän pitkään. Pitänee vissiin hommata punashamppoo (vaikka just uhosin etten osta shampoita ennenkuin entiset on käytetty).

      Maija – Tykkään kyllä kylmistä punaisista hiusväreistä ja mulla on joskus aiemmin ollutkin paljon punaista hiuksissa, nyt on vaan niin monta vuotta menty tuolla mustalla ja mustanruskealla että vaihtelu tekee hyvää :D Ja alan jo tottuakin tähän kaksivärisyyteen. Onhan noissa latvoissakin hento punaiseen taittava sävy vaikka muuten ovatkin ruskeat.

      Tuike – Kiitos :D Haha, ei todellakaan ole aina hienosti laitettuna, tänäänkin oli vain ponnari kun eiliset kiharat eivät kestäneet yön yli. Mutta huomasin että nyt kun on pirtsakampi väri niin perusponnarikin näyttää kivemmalta kuin tylsässä maantienharmaassa.

  5. Bemary says:

    Mä tykkään tommosesta kaksivärisyydestä etenkin tommosen kampauksen kanssa. Musta ja punainen sopii hyvin yhteen ja tuo kivasti eloa hiuksiin, joten ei oo toi lopputulos/tän hetken hiusväritilanne paha ollenkaan! :)

    1. Rhia says:

      Bemary – Kiitos :D mä oon nähnyt joitakin tosi taidokkaita kaksivärisiä hiusjuttuja ihmisillä :D Musta-punaisia myös, tosin tässähän ei kamalasti mustaa enää ole kun latvat on enempi tommoset haalistuneen tummanruskeat, nyt punaisella vivahteella. Mutta kyllä tää toimii :D

Comments are closed.