Lähettäjä: “Great Britain” / Sender: “Great Britain”


Lily-mail!
Sain siis paketin. Ja kuten niin monessa muussakin blogissa jo vannotaan Lily Lolon nimeen (ainakin melkein), nyt vannon minäkin. Lokakuussa alkanut mineraalimeikki-testini on edennyt siihen vaiheeseen että sain perjantai-aamuna tehtyä tilauksen varsinaisista tuotteista ja tänään ne jo olivat postista noudettavissa. Posti oli merkinnyt lähettäjäksi Great Britain. Hyvä Posti! Mutta jestas miten nopea toimitus! Kaunis mineraalimeikki-pakkaus sisältää mineraalimeikin sävyssä Candy Cane, kiinnityspuuterin Flawless Silk ja samettisen pehmeän kabukin. Samaan pakettiin tilasin näytteet peiteaineesta sävyissä Nude ja Blush Away sekä peiteainesiveltimen. Huomenaamulla kabuki ja meikki pääsevät tosikoitokseen sillä isännän aamuvuoroviikkoina omatkin aamuni ovat todella kiireiset enkä yleensä ehdi meikata ollenkaan. Nyt aion testata miten meikin teko luonnistuu kahvia keittäessä ja tiedätte-kyllä-minkä ääressä istuessa.


IN ENGLISH

Lily-mail! I got a parcel. And like in many other blogs (almost atleast) I’m also now swearing on Lily Lolo’s name. My mineral make up-test that started in october has now advanced to the point that I made my official order on friday morning. I recieved the package today. I got delivery notice from post office and they marked “Great Britain” as sender. Way to go Finnish Post! But boy, that was quick delivery all the way from UK! Pretty mineral make up package includes foundation in Candy Cane, fixing powder in Flawless Silk and velvet soft kabuki brush. At the same time I also ordered samples of concealer in shades Nude and Blush Away and concealer brush. Tomorrow morning I’m going to put these to the true test. When my boyfriend is doing his morning shift week I also have extremely busy morning and usually I don’t have time to do any make up. Now I’m going to try and do the make up while making coffee and sitting in front of you-know-what.

Oletteko jo kokeilleet Lilyä? Kertokaapa omista kokemuksistanne!
Have you tried Lily yet? Tell me about your experiences!

6 Comments

  1. Pikku Possu says:

    Minä olen nyt muutaman kuukauden käyttänyt Lily Lolon puuteria, ja välillä sitä meikkipohjaakin, vaalein sävy mikä löytyi eli Porcelain. Puuterina on Flawless Matte ja kimaltelevana vaihtoehtona Star Dust. Koska olen todella laiska meikkaaja, laitan useimmiten vain puuteria koska se on nopeampaa (ja monesti en laita mitään jos ei ole sen kummempaa menoa) .

    Sekä pohjasta että puuterista olen tykännyt, paljon parempia kuin perinteiset meikit. Meikkipohjaa laitan yleensä vain silmien alle, sekin jo peittää vähän tummia silmänalusia mutta olen ajatellut tilata jossain vaiheessa siihen tarkoitetun peiteaineenkin yhdessä jonkin poskipunan kanssa.

    Värien valinta oli helppoa sillä olen sen verran kalvakka. Tähän asti ainoa tarpeeksi vaalea puuteri on ollut Lumenen vaalein sävy eli läpikuultava puuteri. Koska en kesälläkään rusketu yhtään ei tarvitse senkään takia murehtia tai meikkiä vaihtaa.

    Takaisin perinteisiin meikkeihin en enää vaihda. Puuterin levittää nopeasti ja se asettuu nätimmin kuin tavallinen puuteri. Sitä myös tarvitsee lisätä päivän mittaan paljon harvemmin kuin tavallista puuteria (eli ei juuri koskaan).

    Meikkipohja oli myös todella positiivinen yllätys. Vuosien saatossa olen kokeillut kymmeniä meikkivoiteita eikä mikään ole toiminut ongelmaihollani. Kuiviin kohtiin ne kertyivät ja korostivat niitä, rasvaisilla kohdilla liukuivat ja tekivät ihon laikukkaaksi. Levittäminen kesti ikuisuuden eikä lopputulos kestänyt kauaa. Harva meikkivoide oli sitä paitsi edes tarpeeksi vaalea minulle. Mutta Lily Lolon meikkipohja levittyy nätisti jopa minun tämänhetkiselle erittäin kuivalle iholle (lääkityksestä johtuen) ja vain selvästi hilseilevissä kohdissa pitää tehdä tarkempaa "asettelua". Pohjan levittäminen on myös nopeaa kun sen on oppinut ja lopputulos on luonnollinen toisin kuin perinteisillä meikkivoiteilla.

    Joten suosittelen tätä meikkisarjaa muillekin, sen verran paljon olen meikeistä tykännyt :)

  2. Romulus says:

    Minulla on myös tosi positiivisia kokemuksia Lily Lolosta (muita mineraalimeikkejä en ole koittanutkaan). Ensimmäiset meikit ikinä jotka eivät laita superkuivaa ihoani kipristelemään lisäkuivuudesta vaan tuntuu jopa että näillä olisi päinvastainen vaikutus!
    Tykkään vielä erityisesti laajasta luomiväriskaalasta. Niitä saa kivasti ja helposti käytettyä myös eyelinereina oikealla sudilla!
    Ikinä en ole ollut mikään meikki-ihminen, niitten kanssa läträily ei ole ollut intohimoni mutta näistä mineraalijutuista olen poikkeuksellisen innostunut. Mitään muuta tuun enää tuskin ostamaan.

  3. Rhia says:

    Pikku Possu: kiitos ihanasta pitkästä kommentista =) Mulla on ollu paljolti samanlaista ongelmaa kuin sulla. Pintakuivalle rasvoittuvalle sekaiholle on tosi hankala löytää sopivaa meikkipohjaa. Nestemäiset usein kuivattaa ja korostaa hilseileviä kohtia ja rasvaisimmissa kohdissa meikkivoide vaan kerääntyy juonteisiin ja kuluu nopeasti pois. Ja usein on aika pakkelimainen kerros naamassa ja parin tunnin päästä naama kiiltää jokatapauksessa vaikka ois miten huolella puuteroinut. Ainakin nyt kokeilun aikana on ollu paljon mattaisempi iho vaikka toki se vieläkin rasvoittuu päivän aikana.

    Romulus: Monet on sanoneet että mineraalimeikki ei kuivata niin pahasti kuin nestemäiset. Minähän olin tosi ennakkoluuloinen noihin mineraalimeikkeihin alkuun. Nyt tuon kokeilun myötä on silmät kyllä avautuneet ja oon tajunnut että eroja voi tosiaan olla kuin yöllä ja päivällä. Innolla odotan millaisia tuloksia tulee pidemmällä käytöllä ja aion kokeilla myös silmämeikkejä ja muita tuotteita.

  4. katri says:

    Onpas tuuri, tilaamani Lily Lolon näytteet saapuivat postissa muutama päivä sitten. Olen mietiskellyt, että olenko tyytyväinen tähän merkkiin, vai pitäisikö tilata Everyday mineralsiltakin testerit.

    Itselläni on aika rasvoittuva iho, eikä suurentuneista ihohuokosista, mustapäistä ja kunnon finnestäkään ole pulaa. En olekaan ollut täysin tyytyväinen tuotteen peittävyyteen, enkä rasvaisuuden taltuttamiseen. Tosin minä höppänä en tajunnut tilata puuteria, vaan pelkkää meikkipohjaa ja peiteväriä. Olenkin miettinyt, josko peittävyys- ja rasvoittuvaisuusongelman korjaamiseen riittäisi puuterin tilaus… Oli miten oli, vanhoihin "tavis"meikkeihin en enää koske!

    Hankalaksi on osoittautunut myös oikean sävyn valinta. En todellakaan tiedä kumpi olisi parempi meikkipohjaväri Blondie vai Porcelain. Vaaleimmalla porcelainilla ihosta tulee ihanasti mieleen posliininukke, mutta onko se sittenkin liian vaalea kellertävään ihooni? Huoh…

    En ole myöskään tainnut ihan sisäistää oikeaa levitystapaa, vaikka olen muutaman ohjevideon katsonut netistä. Jos siis Rhia (tai joku muu) tiedät hyviä linkkivinkkejä, niin pistä tulemaan!

  5. Tiinaliina says:

    Olipas kiinnostava juttu :) Itselläkin ongelmallinen iho ja niin vaalean sävyinen, että on vaikea löytää niin vaaleita sävyjä.

    Jospa sitä jopa opettelisi tuon ulkomailta tilaamisen "taidon" :D

  6. Rhia says:

    katri: itse en ole kokeillut muita mineraalimeikkejä kuin Lilyä, mutta kuulemani mukaan niissä on eroja peittävyydessä. Esim bareMinerals olisi peittävämpi kuin Lily. Mutta käsittääkseni kaikissa on se sama ominaisuus että lisäämällä kerroksia saa peittävämpää jälkeä aikaan. Porcellain on todella vaalea, omalle iholleni jopa hieman liian vaalea koska ihossani on punertava pohjasävy joten itse valitsin tuon Candy Canen, Blondie taas oli mulle liian kellertävä, eli se saattaisi olla sulle parempi.

    YouTubessa on paljon ohjeita mineraalimeikin levittämiseen. Esim täällä http://www.youtube.com/watch?v=TNigRQ8gGJo&feature=related
    Itelläkin on oikea tekniikka vielä hakusessa, mutta eiköhän se harjoittelemalla löydy =)

    Tiinaliina: noissa nettikaupoissa on se hyvä puoli että suurimmasta osasta voi tilata näytepakkauksia kokeiltavaksi, oikean sävyn löytäminen on helpompaa kun voi kotona rauhassa testata sävyjä. Ainakin Lilyn samplet on sen verran reilun kokoisia että itse käytin yhden sävyn samplea vähintään viikon verran joka päivä meikin tekemiseen. Siinä ehtii tulla myös koostumus tutuksi. Eikä se ulkomailta tilaaminen ole sen vaikeampaa kuin vaikka Ellokselta tai Netanttilasta tilaaminen, tarvitset vain Paypal-tilin tai Visakortin =)

Comments are closed.