Outtakes

Arvoisat lukijat näkevät yleensä blogissa vain ne parhaimmat kuvat jotka on valikoitu ehkäpä suurestakin kuvamäärästä. Eiliseen postaukseen tuli otettua aika paljon kuvia joten nytpä näytän teille millaisia otoksia meni hylkyyn. Have fun!

IN ENGLISH
My distinguished readers usually only see the best photos that I have selected from perhaps rather large amount of photos. I took (well boyfriend pushed the button) rather a lot photos for yesterday’s post so now I’m going to show you some of the outtakes. Have fun!


Mulla on tapana kohottaa toista kulmakarvaa, usein.
Enkä itse edes huomaa sitä. /
I have a habbit of raising my left eyebrow, a lot.
And I don’t even notice it myself.


Katossa on vissiin jotain kiinnostavaa… /
Must be something interesting on the ceiling.
..


Kun isäntä kuvaa, mua jostain syystä naurattaa usein. /
For some reason when boyfriend is taking photos, I tend to laugh a lot.


Nenä vissiin kutiaa – sarjassamme “pakkoliikkeet valokuvattavana ollessa”. /
Itchy nose – on the series “dyskinesia when being photographed”.

4 Comments

  1. Petriina says:

    Hihii :-D

    Paitis on kyllä tosi moneen muuntuva ! Sain itsekin ostettua sellaisen, hyvä minä ;-)

    1. Rhia says:

      Petriina – Joo, mäkin alan siihen tottua vähitellen. Mun ei ehkä tarvitse ostaa omaa, voin lainata tätä isännän ;) se kun ei käytä sitä kuin ehkä joskus puvun kanssa…

  2. Smokkivyön ja rusetin kanssa tuollainen ovela toinen kulmakarva ylhäällä -ilme on kyllä aika must. :D Meikäläinen haahuilee aikalailla tyylien välillä, mutta androgyyniin kraka/bowtie -tyyliin palaan aina. Se on vaan niin vaivaton ja skarppi. Tällä hetkellä on tosin menossa joku hullun hatuntekijän variaatio. Tyyli sekin. :)

    1. Rhia says:

      Magdaleena Hai – Hehe, tekeekö se jotenkin arvokkaamman fiiliksen jos on kulmakarva ylhäällä? Semmonen Sherlock Holmes-imago? Mä jotenkin toivon että osaisin käyttää enemmän pikkutakkeja ja jakkuja, mut koen nekin jotenkin kamalan virallisiksi. Hullun hatuntekijän tyyli onkin mainio :D

Comments are closed.