Loistava tilaisuus vaikuttaa

on


Nyt silmiä
auki sillä seuraava asia koskee neo-victorian, steampunk- ja goottihenkisiä naisia kokoa 42 ja eteenpäin. Ja saa muutkin asiasta kiinnostuneet tietysti lukea. Minuun otti yhteyttä Sanna Von Steam ja pyysi hieman apua eräässä asiassa. Sanna on vaatetussuunnittelun opiskelija ja tekee parhaillaan opinnäytetyötä kookkaiden naisten ongelmista suppeilla goottivaatemarkkinoilla. Sanna on perustamassa nettivaatekauppaa jonka tuotevalikoimaan on nyt mahdollista vaikuttaa. Kannattaa siis käyttää loistava tilaisuus hyväksi ja kipaista täyttämään kysely-lomake. Minä tein sen jo (vaikka en olekaan ihan gootti =). Kysely on avoinna 7.4 asti ja siihen vastaavat voivat osallistua arvontaan jossa voi voittaa Sanna Von Steam -asusteita.

Käykää kurkkaamassa myös Sannan blogit
Sanna Von Steam &
Sanskin kellari
niin voitte pitää silmällä missä ja milloin Sannan tuotteita löytyy myynnistä.

IN ENGLISH
I was contacted by Sanna Von Steam, who is a clothing designer student. Currently she is doing her final exam about goth style women size 16 UK and larger and their problems with gothic style clothing. She created a poll about issues concerning larger gothic style clothig but it is only for finnish readers. However you can take a peek into her blogs and see what’s going on and how she’s doing because she is soon about to launch gothic, steampunk and neo-victorian style online boutique for larger ladies.

Sanna Von Steam &
Sanskin kellari