Robottikengät


Koskaan ei
ole liikaa kenkiä, eihän? Eihän!?

Olen koko alkuvuoden yrittänyt metsästää passeleita maihari-tyyppisiä kenkiä siinä paremmin onnistumatta. Ongelmani on monitahoinen. Arvostan kengissä aitoa nahkaa ja laatutyötä mutta en kuitenkaan haluaisi maksaa itseäni konkurssin partaalle kengistäni. Niinpä yritän hyviä kenkiä etsiessäni aina tutkailla alennusmyynnit ja kirpputorit. Maiharinmetsästyksessä on kuitenkin esteettinenkin ongelma johon ei auta alennusmyynnitkään. Kun mun mielestä lähes kaikki maiharit on hirveän rumia! Olen yrittänyt päästä tästä asennevammastani eroon ja luulen että mieleni vinksahdus on vihdoin kääntymässä oikeaan suuntaan.

Eilen sain vinkkiä kilpailusta jossa voi voittaa lahjakortin kenkäkauppaan. Surffailin toiveikkaana Brandosin sivuille. No eipä lykästänyt tälläkään kertaa. Kaikki maiharit vaan olivat niin rumia mun silmiini. Niinpä estetiikka voitti jälleen. Ja koska ihania kenkiä on yksinkertaisesti ihan liikaa olin pakotettu valitsemaan tähän esiteltäväksi kaksi paria. Kevät tulee ja olen kevätfiiliksissä joten vaaleaa sävyä pukkaa.

Kengät Brandokselta!
Fly London: Islay – Brandokselta

Kengät Brandokselta!
Irregular Choice: 3608-04F – Brandokselta

Fly Londonin kengissä mua viehätti tuo naruhommeli joka tekee kengistä kivasti epäsymmetriset. (murrr, miksei niitä Fly Londonin maihari-tyyppisiä saappaita enää löydy mistään…) Irregular Choicen kenkiä olen kuolannut jo hyvän aikaa. Noissa kullankimaltavissa kengissä taatusti tuntee itsensä kunikaalliseksi. Sitäpaitsi kuka voisi vastustaa kenkiä joiden pohjassa on lentävä robotti! Käykää vaikka itse katsomassa.

Olen mukana kilpailussa, jossa voit voit voittaa 90 e
kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan
.
Kilpaile täällä

IN ENGLISH
I have tried to find army type lace up boots since the beginning of this year. No luck. My problem is that I value good quality and genuine leather but I don’t want to pay huge amounts of money. So I usually keep my eyes open in sales and thirft shops. However there is one problem that even cheap price don’t fix. Most that type boots are just so ugly to me. I have tried to change my mind on it and I think it is bit by bit changing.

Yesterday I got a tip for a competition where you can win a gift voucher for shoeshop worth 90 €. Unfortunately this competition is available only for finns. To attend to the competition I had to paste to my blog entry a picture and link of any shoe they sell and tell why I love those shoes. Which I did above. I have been drooling over both brands for some time now. FLy London shoes look interestingly baggy and Irregular choise has flying robot painted on their soles, do I need to explain myself more than that =)
Keep the thumbs up for me!