Thrift & wellies

Lähden tästä kohta harrastamaan sosiaalista kanssakäymistä ihmisten kanssa, mutta sitä ennen päivän kostyymi. Puin ensin päälle yhden 60-luvun pinkin mekon jota en ole käyttänyt varmaan 10 vuoteen, mutta se oli niin hirveän hiostava tällä hiostavalla kelillä että jouduin vaihtamaan. Vaihtareiksi siis tekokuituinen pusero ja tekokuituinen hame, mitenkähän tää nyt sitten oli parempi, en tiedä…

No siis päädyin näihin koska halusin ottaa osaa Everybody Everywearin yllärihaasteeseen Thrift. Paita on 70-lukua belle epoque-viboin, hommattu joitaki vuosia sitten kirppikseltä. Hame on viimeisin löytö Jyväskylästä, hintaa peräti 1 €. Jos keli olisi suotuisampi, olisin pukeutunut näihin kenkiin jotka ovat myöskin ehtaa 70-lukua. Mutta koska vettä tuli kuin Esterin takalistosta valitsin aina niin käytännölliset ja kauniit kumpparit. Sateenvarjo kirpputorilta vuosi sitten ja vyö joku kirppislöytö myöskin.
EDIT – Mukana myös Spunky Chateau’n Thursdays are for Thrifters– linkki kokoelmassa.

Ja sitten haluan vähän myös kitistä. Missä on se kuuluisa suunnittelija ollut kun näitä saappaita on valmistettu. Saappaan varren levein kohta on suurinpiirtein mun nilkan kohdalla. Kenelle tämmöset on oikeesti tehty? HÄH?

IN ENGLISH
I’m about to do some social interaction with people soon, but before that my outfit for the day. First I wore some pink polyester 60’s number which I haven’t been wearing for years, but it was so sweaty in this weather I had to change. So I replaced it with polyester blouse and polyester skirt, did it really change the situation? Don’t know really…

I ended up wearing these since I wanted to join in EBEW surprise Thrift-challenge. Blouse is thrifted 70’s with a bit of belle epoque wibes. Skirt is my latest find from last weekend, only cost me 1 €. If weather would be better, I would wear these shoes, they are also 70’s. But because it was raining like hell, I chose always so practical and pretty wellies. Umbrella is thrifted aswell, and so is the belt.
EDIT – I’m also in Spunky Chateau’s Thursdays are for Thrifters – link party.

And to make my post complete, some whine. Where was the famous designer when these wellies were made. The widest part is pretty much where my anckle is. For whom they make these kind of boots really? HUH?

Thrift | Everybody, Everywear


Kampaus lässähti jo siinä sitä tehdessä…vihaan tätä säätä! /
Hairdo went flat already while making it… i hate this weather!


Miten nää kuvaussessiot aina luisuu pelleilyn puolelle? /
Why our photo sessions always slip on the funny side?


Mitä ihmettä ? / What the … ?

5 Comments

 1. Sara says:

  Ihana tuo paita! Tykkään tykkään:)

  (Arrr hiusten lässähtäminen on aina niin inhoittavaa ;S)

  1. Rhia says:

   Sara – Minäkin pidän paidasta kovasti. Sen ainoa huono puoli on nyppyyntyminen sillä on suurimmaksi osaksi polyesteriä joka helposti nyppyyntyy. No, pitänee suristella nypynpoistajalla vähän useammin :D
   Mulla lässähtää kampaus ihan ilman nihkeää keliäkin (äidiltä peritty sukuvika) mutta tällaisella kostean hiostavalla säällä vielä sitäkin nopeammin.

 2. Kerissa says:

  Love your skirt. I’m on a thrifter’s rage trying to find more pleated skirts.

 3. Meagan says:

  You look so pretty and classic. Think about linking up over on my blog! I have a thrifting photo link up on my blog and I host it every week. This would fit in perfectly!
  -Meagan
  http://spunkychateau.blogspot.com

  1. Rhia says:

   Kerissa – Thank you :) I was inspired by someone in Everybody Everywear. Somebody had pleated skirt there and then I saw this skirt in flea market so I just had to get it. Pleats are beautifull, I love how they move.

   Meagan – Thank you sweetie. I actually have quite a lot thrifted outfits so perhaps I join your photo link round up :)

Comments are closed.