Sähköä ilmassa


Olen koko
pakkaskauden tuskaillut sähköisiksi heittäytyvien hiuslatvojen kanssa. Erityisesti hattuja käyttäessäni hiukset ovat sähköistyneet oikein urakalla liimautuen pitkin kasvoja. Olen kokeillut vaihtaa shampoota ja hoitoainetta. Olen testannut hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja tehohoitoja. Apua eivät ole tarjonneet sen paremmin myöskään muotoilutuotteet. Omista kaapeista ei ole vielä löytynyt apua sähköisyyteen. Luulin jo että Tigin Dumb blonde-hoitoaine olisi pelastus, mutta kaksi harjanvetoa todistivat toisin. Hiukset lensivät sähköisenä
edelleen ympäri päätä. Tänään etsin marketin hyllystä apua ongelmaan. XZ-hiustenhoitotuotteilla on uudehko wellness-sarja nimeltään Suklaa & Vanilja. Sarja sisältää shampoon, hoitoaineen ja hoitosuihkeen. Täyteläisen, hemmottelevan tuoksun lisäksi hoitosuihke lupaa kosteuttaa hiuksia ja poistaa tehokkaasti sähköisyyttä. Nähtäväksi jää pitääkö hiuksiin jätettävä hoitosuihke mitä lupaa.

Whole time during freezing weather I have been agonizing with my frizzy hair. Especially when wearing hats my hair get so static they stick to my cheks. I have tried to change shampoo and conditioner. I have tried leave-on hairbalms and special treatments. I haven’t found cure for frizzyness from my own cupboards. I already thought that Tigi Dumb Blonde- conditioner would be right treatment, but two strokes with brush proved otherwise. Any of my hair styling products haven’t given any help either. Today I was searching cure for my problem from supermarket shelf. Finnish XZ-hair care products have new wellness series called Chocolate & Vanilla. Series include shampoo, hair balm and leave-on balmspray. In addition to pampering scent, it claims to give your hair moisture and affectively remover frizzyness. It is to be seen if it can keep these promises.