Laiskuusjuhannus / Lazy Juhannus

Juhannus maalla on aina rauhallista, melkein jo apatiaan verrattavaa oleilua. Mitään biletystä, railakasta menoa tai action-kuvia on turha odottaa. Etenkin kun koko aattoillan satoi vettä. Ei edes grillattu ulkona, saati nähty kokkoa. Sateen tauotessa lontustelin pihalla kumisaappaissa ja nappailin kuvia ötököistä. Kottaraispöntössä asustavan käenpiian ruokintapuuhia tuijotellessa saatoin jopa torkahtaa pihakeinuun. Että semmoinen laiskan juhannus, mites teillä?

IN ENGLISH
Midsummernight’s Festival (= Summer solstice, Juhannus, big party here in Finland) in the countryside is always very peacefull, almost comparable to apathy. No partying or action photos. And it was raining the whole Midsummernight. So we didn’t even do any grilling outside nor saw the bonfires. When the rain had a break I strolled around in my green wellies and took photos of bugs. I might have even dozed off in our swing, while watching Eurasian wryneck feeding little birdies in the nest box. That kind of lazy Juhannus. Did you do anything special?


Isäntä kalastaa / My hubby fishing


Ruusut tuoksuivat huumaavasti. /
Roses had intoxicating scent.


Tänä juhannuksena ei tarvittu muita kenkiä. /
This Juhannus I didn’t need any other shoes.


Ainoa asu jossa tarkeni. /
Only outfit that was warm enough.

5 Comments

 1. Nina says:

  Laiska juhannus on paras juhannus! Postasin juuri omastani samanlaisen kuvapläjäyksen.

  1. Rhia says:

   Nina – Kyllä, kävinkin juuri kurkkaamassa sitä ja totesin että parempi se on joskus ottaa tarkoituksella laiskasti kun muuten on stressiä ja kiirettä ihan riittämiin.

 2. Eveliina says:

  Juhannuksena käytiin kavereilla istumassa iltaa (ja syömässä hyvin ja paljon), lauantaina ei tehty yhtään mitään, katsottiin vaan pari huonoa elokuvaa. Sunnuntain perkasin matkakuvia ja odottelin FF:n keikkaa jossa meni puoleenyöhön. Voidaanko jorailu laskea tekemiseksi?

 3. SalSaDesign says:

  Sama meininki täälläkin, kotona leffoja katsellessa :) Upeita kuvia olet ottanut, loistavata!

  Salla

  1. Rhia says:

   Eveliina – Kuulostaa varsin mainiolta juhannukselta tuo. Huonot elokuvat, parhautta :D vielä jos se on tosi kummallinen ja huono niin aina parempi. Hmm, tuo onkin vähän kinkkisempi kysymys. Joraaminen ei kai varsinaisesti ole tekemistä vaan ennemmänkin hengailua, eli kai sen voi laskea enempi sinne laiskottelun puolelle.

   Salla – Minä en edes juuri katsonut tv:tä, perjantain ja lauantain vain joko istuskelin tai käyskentelin pihassa luonnon ihmeitä tuijotellen tai sitten juttelin äidin kanssa. Mukavasti nollasi päätä se. Ja kiitos :)

Comments are closed.