Out with the slips

Oletteko koskaan nähneet painajaisia siitä että yhtäkkiä julkisella paikalla seisoessanne huomaatte olevanne pukeutuneet pelkästään alusvaatteisiin? Niin minäkin. Näin sellaisia painajaisia erityisesti teini-iässä. Tavallisesti unissani totesin häpeissäni istuvani koululuokassa pelkkä laamapaita päällä. Sittemmin otin härkää sarvista ja näyttäydyin myöhäisemmässä opinahjossani laamapaidassa ja farkuissa.

Laamapaita ei ehkä ole sieltä viehkoimmasta päästä alusvaatteita, joskin varsin mukava sellainen. Nykyään en kuljeskele laamapaidassa mutta tuo tapaus ei suinkaan ole ainoa kerta kun olen liikkunut julkisesti pukeutuneena vain alusvaatteisiin. Uskoisitteko jos kerron että seuraava asu koostuu pelkästään alusvaatteista ja sekalaisesta tilpehööristä?

IN ENGLISH
Have you ever had the kind of nightmare where you suddenly realize that you are in public, wearing just underwear? So have I. When I was just around my teenage years I used to have nightmares like that quite frequently. Im my dream I was usually, to my huge embarrasment, sitting in the class room wearing sheer ribbed cotton undershirt (direct translation from finnish would be “llama shirt”, but I don’t know if there actually is proper word for it in english) my mum made me to wear at winter. Later on I took the bull by it’s horns and wore that kind of shirt with jeans, in public.

That kind of shirt might not be the most beautiful underwear, but it is definetly comfy one. Nowadays I don’t wander around wearing “llama shirts” but that is not the only case when I have been seen public wearing only underwear. Would you believe me when I say that following outfit consists only of underwear and miscellaneous trinkets?


Pitkä alusmekko alimmaisena – vintage
Musta pitsireunainen alushame – vintage
Silkkinen aluspaita/yöpaita Rykiel for H&M
Sekalainen kasa koruja, kengät ja höyhenpuuhka

Long slipdress (doesn’t show) – vintage
Black lacetrimmet slip – vintage
Silk undershirt/night gown Rykiel for H&M
Pile of micellaneous jewelry, shoes and feather boa

2 Comments

  1. RautaNeito says:

    :O uskomaton asu! Näyttää tosi hyvältä, kuin vanhoista mykkäelokuvista suoraan :)

    1. Rhia says:

      RautaNeito – Se siinä vähän oli ajatuksena, 20-luvun glamour. Iltarientoihin tulee aina niin kiire että kuvat ehtii ottaa vasta kotiinpalatessa kun tukka ja meikki on jo vähän elähtänyt ja valaistusolosuhteet tekevät naamastani kalmankalpean ;)

Comments are closed.