Bored about Easter yet?

Jos et vielä ollut tympiintynyt Pääsiäiseen niin ehkäpä tämä postaus ajaa sinut rajan yli tekemään hirmutekoja pääsiäispostausten lopettamiseksi. Do not worry! Tämä on minun ensimmäinen ja viimeinen pääsiäispostaukseni tänä vuonna. Eikä tässäkään ole muuta pääsiäistä kuin ruoka. Ja narsissi. Ja kahvimukin kokoinen jätti-Kinder jossa oli jättiyllätys. Mutta siitä ei ole kuvaa. Ehkä pitäisi. Oli miten oli, nyt se on ohi. Paitsi narsissi, joka kukkii tuolla ikkunalla.

IN ENGLISH
If you wasn’t fed up with Easter yet, perhaps this post will drive you over the border on making horrifying things to finish all Easter posts. Do not worry! This is my fist and last Easter post this year. And there is not much Easter in it. Except food. And daffodil. And giant Kinder egg, size of a coffee mug, which had giant surprise in it. But there is no photo of it. Perhaps there should be. Anyhow, it is over now. Except the daffodil, which is blooming by the window.


Englantilainen pääsiäisateria:
lammaspaisti minttu-viinietikkakastikkeella,
paistetut perunat, ruusukaali /
English easter roast:
lamb with mint-vinegar sauce,
roasted potatoes, brussels sprouts


Mämmi (myös isäntä tykkää) /
Traditional finnish easter food mämmi
(which looks like poop, but boyfriend still likes it)


Näyttää sille että aurinkolaseja tarvitaan paljon taas tänä kesänä. /
It’s seems that sunglasses are much needed again this summer.

2 Comments

  1. Anniina says:

    Voi, kun olisi ollut mämmiä pääsiäisenä! Sen sijaan treffasin muita suomiystäviä joiden kanssa söimme pitsaa ja katsoimme Harry Potterin, eli kovin erilainen verrattuna mun normaaliin pääsiäiseen. :D Äiti kuitenkin toi Mignon-munan ja tipukarkkeja, jipii. :-)

    1. Rhia says:

      Anniina – No ehkä sitten joku toinen kertaa saat mämmiä sinäkin :) Ja vaihteluhan on se mikä virkistää, kun on kokeillut jotain erilaista niin se perinteinenkin pääsiäinen tuntuu taas jännemmältä seuraavalla kertaa.

Comments are closed.