Hattuhullu

Olen siitä omituinen ihminen että rakastan hattuja ja keräilen niitä, mutta aniharvoin mulla näkee sellaisen päässä. Omistan varmaankin jo kymmeniä hattuja, pääsääntöisesti naisten, mutta muutamia miestenkin malleja löytyy. Pitänee joskus kuvailla niitä. En vain omista hattutukkia tai mallipäätä jossa ne näyttäisivät hyvältä joten kuvailu voi olla hankalaa omassa päässä. Varastoistani löytyy turkiskypärää, olkimaista kesähattua, huopaista lierihattua, pillerirasiaa, satiinihattua, höyhenhurmosta jne. Eräitä aarteitani on 50-luvun musta hattu johon kuuluu suruhuntu sekä iltahattu joka peittää vain vähän päälakea ja siihen on kiinnitetty harsoa ja sulkia. Tuo sulkahattu tosin on todella huonossa kunnossa ja odottaa restaurointia. Ostin sen vitosella joskus joltain kirppikseltä ja höyhenet lentelivät ympäriinsä kun sitä kääntelin. Suruhuntuja löytyy yhteensä kolme ja häähuntujakin kaksi.

Niistä kuvia odotellessa voitte ihastella näitä upeita vintage-hattuja joita löysin netistä =)

Ruusuhattu – 50-luku ?

Harsomaista nauhaa ja kukkia – 60-luku?

Pitsinen – oliskohan tää 40-lukua ???

Harsoa ja strasseja – koru ilmeisesti uustuotantoa

Kirjailtu kupuhattu – 20-luku

Punottu lierihattu – uustuotantoa 70-luvun tyyliin

Hattujen lisäksi keräilen kaikkea muutakin. Mm. vintage-sukkahousuja avaamattomissa pakkauksissa, vintage-laukkuja, vintage-alusvaatteita, kenkiä, vanhoja valokuvia polkupyöristä ja valokuvia joissa erikoisia vaatteita. Voitte siis kuvitella että kotini on täynnä tavaraa =) Mutta aina on tilaa yhdelle vintage-hatulle!