Kevyempää ylle / Lighter to wear

Kevättakki on kaivettu naftaliinista. Olis tietysti kiva jos kauniita välikausitakkeja olisi useampiakin. Mutta nyt on pärjättävä yhdellä. Minkähän värinen se takki voisi olla jos sellaisen hankkisin?

IN ENGLISH
Spring coat has been dug out of storage. It would be nice if I’d have more than one spring/autumn coat. But I have to manage with one for now. I wonder what colour would be nice for another spring coat?

2 Comments

  1. Piipukka says:

    mulla on musta välikausitakki (pikimustalta kaudeltani – käytännöllinen yhä, sopii kaikkeen:), samoin lasken lantiomittaisen leoparditurkkini välikauteen sekä vanhan punaisen villakangasviittani (muodikas juuri nyt ;) .. siskolta saamani vaaleanpunainen trenssi menisi ehkä samaan kastiin kunhan opin pitämään sitä… olen nyt sellaisessa “värittymisvaiheessa” pitkään jatkuneen pikimustan jälkeen :) Tosin olen nyt asunut kohta 10 vuotta maassa, jossa talvi on periaatteessa yhtä välikautta, joten kunnon lämpöisiä talvitakkeja minulla on vain 2: musta toppatakki jolla tarkenee varmasti ja musta pitkä villakangastakki, monta vuotta vanha beibeni, josta en suostu luopumaan.. :)

    1. Rhia says:

      Piipukka – Leoparditurkki kuulostaa eksoottiselle :D (mulla tosin on pieni henkilökohtainen asenneongelma kaikkiin eläinkuoseihin…muiden päällä kyllä näyttävät hyviltä mutta ei mun ;) ) Siitä muistui mieleeni että minullakin on yksi tekoturkki kaapissa, vajaamittaisilla hihoilla. Ihastuin siihen Englanninreisulla ja toin kotiin, mutta en ole oikein osannut sitä käyttää. Olisikohan siitä välikausitakiksi? Pitääkin tutkia asiaa, tosin voi olla että se on jo näille keleille turhan lämmin, mutta syksyä silmällä pitäen on kyllä pidettävä se paremmin mielessä. Se vaan vaatii pitkät käsineet että tarkenee. Itsekin olen tässä yrittännyt vähän värittäytyä koska huomasin että omakin vaatekaappi on varsin tylsän värinen: musta, luonnonvalkoinen, vaaleanharmaa, vaaleanpunainen, ruskea, muutama viininpunainen/luumunsävyinen vaate. Siispä ostin joku aika sitten tuon punaisen baskerin jos se innostaisi värien käyttöön, muunkin kuin viininpunaisen.

Comments are closed.