Olemattomat rintakorut aiheuttavat päänvaivaa, sekä muuta pääasiaa

on


Tänään on
ollut lähestulkoon rokulipäivä. Olen notkunut aamusta asti kirpputoreilla ja turuilla. Etsinyt rekvisiittaa ja tuunattavaa. Mikä ihme siinä muuten on että rintakorut ovat näköjään kadonneet maan päältä lähes tyystin. Ainoat rintakorut jotka onnistuin löytämään olivat törky-hinnoissa. Ei käy!

Ainoa järjellinen puuha oli tänään hiustenleikkaus. Oli aika päästä viimevuotisen permanentin lopuista eroon. Ystäväni K joka on parturikampaaja leikkasi hiukseni, kuten usein ennenkin. Tyyli on nyt ihan toinen mutta väri pysyy samana.

IN ENGLISH
Today I’ve
had pretty much a lazy day. I have hanging around in fleamarket and shops since the morning. Searching for accessories and something to use in my DIY-projects. What is it btw, that all brooches seem to have disappeared from the face of the earth. I only found couple with outrageous price. No way!

Only sensible thing today was my haircut. It was about time to get rid of last years curles. My friend K, who is professional hairdresser, cut my hair again, like she’s done many times before. Style is totally different, but colour stays the same.