Hiipiviä sininen / Sneaking blue

on

Vaatekaapissani ei ole hirveästi sinistä nähty sitten peruskouluaikojen. Ylikäytin sinisen eri sävyjä kyllästymiseen asti niin että kiintiö täyttyi vuosiksi normaalia farkku-sinistä lukuunottamatta. Vintage-vaatteiden myötä sininen on alkanut hiipiä takaisin vaatekaappiini vaikka kuvittelin ettei sininen edes sovi minulle. Eniten pidän savunsinisestä ja petroolinsinisestä. Tummansininenkin on valtaamassa alaa vaikka en ole ihan varma se sopivuudesta itselleni. Mitäpä luulette, kelpaako sininen vaatekaappini täydentäjäksi?

IN ENGLISH
There hasn’t been much blue in my wardrobe since ground school. I over-used different shades of blue till I got fed up and didn’t want it for years, except ordinary jeans blue. With vintage clothing blue has started to sneak back into my wardrobe despite the fact that I thought it doesn’t even suit me. I like smoke blue and petroleum blue the best. And now there is couple dark blue clothes aswell, even though I’m not sure if it suits me at all. What do you think, is blue ok for my wardrobe?


Isomummun sininen villamekko. /
Great grandmother’s blue wool dress
.


Brodeeratut pilkut ovat samankokoisia kuin rintakoruni helmet. /
Embroidered dots are the same size than pearls on my brooch.


Kokosin väljyyden vyöllä jonka nyysin
navy-sinisestä hameesta. /
I gathered the looseness of the dress with belt
I borrowed from navy blue skirt of mine.

8 Comments

  1. Riite says:

    Ainakin tässä tapauksessa! Tuo on todella tyylikäs.

  2. Elina says:

    Mulle on käynyt sinisen kanssa ihan samoin. Nimim. tummansininen pilkkuhame nytkin päällä.

  3. Just put on some red lipstick and it will be amazing :)

  4. prefecta says:

    Ihana huomata etten mä ole ainoa jolle on tapahtunut jotain sinistä.

    1. Rhia says:

      Riite – Kiitos, niin minustakin. Hartioista se on hieman väljä ja hihat roikkuvat vähän, mutta en malttanut olla pistämättä sitä tänään heti päälle.

      Elina – Huojentavaa kuulla etten ole ainoa. Peruskoulu-iässä tosiaan tuli käytettyä sinistä niin paljon ettei voinut edes sylkäistä siniseen päin. Nyt näyttäis sille että aika on taas kypsä siniselle.

      Penny Dreadful – You are absolutely correct, red lipstick would have done the trick. Quite often I am lazy in the morning and leave the lipstick since no-one sees me during the day and it seems a bit pointless. But this dress definetly requires red lips :D

      prefecta – Ai sullakin on ollut sinisiä hetkiä =) Täytyiskö järkätä siniset teemabileet?

  5. Petriina says:

    Mekko sopii sinulle tosi hyvin ! Hieno. Myös minun vaatekaappini sisältö alkaa olla aika sininen, myös pitkään välttämääni tummansinistä on aika paljon ja se vaihteeksi tuntuu jotenkin raikkaalta !

    1. Rhia says:

      Petriina – Olen katsellut kuvia sun blogissa ihaillen miten luontevasti pukeudut sinisen eri sävyihin, ja miksipä ei, koska ne vaatteet on varsin kauniita kaikki. Mä oon vielä tuosta kaukana, opettelen vasta takaisin siniseen :)

Comments are closed.