Aurinkoa ja vaateprojektia

Aika vierähtää nopsaan kun on kivaa. Ilma on ollut kuin morsian joten olen viihtynyt ulkona, joskin olen joutunut suojaamaan itseni aurinkorasvalla ja aurinkovarjolla. Töissä tietenkin kiirettä myös. Viikonloppu meni maalla grillatessa ja rentoutuessa. Isännän kanssa ongittiin sinttejä kissoille. Kaloja tuli sitä tahtia että loput päätettiin päästää takaisin järveen kun kissat kaikkosivat jonnekin eikä kukaan ollut särkiä syömässä.

Ehdinpä minä kuitenkin ulkoilulta jotain ompeluhommaakin tehdä. Sain vihdoin valmiiksi pitkäaikaisen ompeluprojektini josta mainitsin jo aikaisemmissa merkinnöissäni. Häpeäkseni täytyy tunnustaa että kuvat ovat surkeaa suttua. Aikainen aamu ei ole paras valon kannalta ottaa tuotekuvia joten nämä ovat nyt näitä suttuisia sitten. Väritkin on vähän pielessä mutta en jaksanut alkaa viimeiseen asti niitä korjailemaan. Koittakaa kestää. =)

Kankaan ostin joitakin vuosia sitten Eurokankaasta.
Näytti sitä vielä viimeviikolla siellä olevan. 12.90€/m.
Napit kirppikseltä.

Lopputulos viktoriaanishenkinen pusero lyhyin pussihihoin.
Kuvat vasemmalta oikealle: nappilista, hiha ja miehusta, selkä.

Paljettitoppi in action: helmikorvikset (itse tehty), Lorus-rannekello,
suosikkihameeni (itse tehty),

suosikkilaukkuni (itse tehty, tietenkin =),

valkoiset nahkakengät Tullintorin kengästä.


Tässä vielä kuvat viimeviikolta.
Vasemmalla: keskiviikkona auringonpaisteen kunniaksi rennosti torilla kahvilla (Inwear-toppi, tuunattu ruusutylli-pitsillä ja strasseilla, silkkineule H&M, itse tehty froteehame, valkoiset nahka-balleriinat, aurinkolasit Prismasta)
Oikealla: torstaina töissä skarppina (asusteina silmälasit Dior, Loruksen rannekello, itsetehdyt helmikorvikset, itsetehty laukku, Gaborin kiilakorko-sandaalit jotka on maailman ihanimmat jalassa)


Ja lopuksi vielä lähikuva laukustani joka kulkee
uskollisesti mukanani kaikkialle.Se on myös
yllättävä tilaihme vaikka ei kooltaan ole hirveän suuri.
Kaikenkaikkiaan tämän tekeminen kesti ehkä pari vuotta
koska olin jumissa, en saanut sitä vain ommeltua.
Mutta sitten kun sain pään auki niin laukku
valmistui parissa illassa.