Vanhaa uutta / Old new stuff

Mulla on työprojektina saada vihdoin ja viimein aikaan kunnollista omaa mallistoa. Täytyy sanoa että motivoitumisesta huolimatta työ on kovin alkutekijöissään. Kevätväsymystäkö lie vai mitä apatiaa liikkeellä. Tai ehkä se johtuu siitä että kaavan piirtäminen ei ole koskaan ollut lempihommiani vaatteenvalmistus-prosessissa. No, joka tapauksessa tässä olisi jotain uutta mallisto-rintamalta. Helsinki Vintagesta löytynyt Sorja-kaava koki uuden tulemisen. Omaan kaappiin tehty mallikappale muodostui jo neitsytmatkallaan suosikiksi. Väritoiveita puseron tuotantoa varten otetaan vastaan.

EDIT – PS.  Mutakakusta tuli täydellistä!

IN ENGLISH
One of my work projects have been to create my own collection of clothing. I have to admit that even though I’m motivated, I haven’t proceed very far yet. Perhaps it’s some sort of spring tireness or some kind of apathy. Or maybe it’s just the fact that pattern drafting has never been my favourite parts in cloth-making process. Well, despite of that I managed to create something new on the collection-department. Finnish Sorja-pattern that I found from Helsinki Vintage event had a new coming. This sample is going to my own wardrobe and it became a hit on it’s maiden voyage. Requests on the colour for production of this item are welcome.

EDIT – PS. Mudcake turned out to be perfect!


Tätä ei näekään kuin pari kertaa vuodessa – emäntä leipoo. /
This you won’t get to see but about twice a year – me baking.


Pardon my silly-face-day

2 Comments

  1. kyborgi says:

    Tuo pusero on juuri sellainen jollaisen tahtoisin kaappiini. (Ja haluaisin myös kapean mekon tuollaisella kauluksella).

    Valkoinen ja vanha roosa väritoiveina. Ehkä (vaalean)keltainen olisi ihana. (Miksiköhän luettelin heti lempivärini?)

    1. Rhia says:

      kyborgi – Huivikaulusmekkoa ei mallistossa vielä ole, mutta puseroita tulee niin pian kuin löydän sopivan kankaan. Pistän väritoiveet muistiin kun menen kangaskauppaan :)

Comments are closed.