A mess

Voin jakaa kanssanne erään asian joka helpottaa elämäänne suunnattomasti. Jos teillä on auto, ei väliä millainen auto, niin kannattaa siivota se auto aina silloin tällöin. Suositeltavaa ihan vaan mielenterveytenne kannalta. Muuten voi käydä kuten mulle. Olin tänään lähdössä töistä ja nousemassa juuri autooni. Näin jonkun vilahduksen lattialla kuskinpenkin edessä. Istuin alas ja kurotin käteni lattialle. Nostin ylös lempihuulipunani. Sen joka oli ollut hukassa jo parisen kuukautta. Tässä kohtaa voisin keksiä muutamia hurjia sepitteitä siitä miten villi intiaanilauma hyökkäsi kimppuuni juuri kun olin autossa istuen kohentamassa huulipunaani ja siinä hötäkässä hukannut sen tai omituisesta varkaasta joka nappasi huulipunan käsveskastani ja piilotti sen autooni. Mutta luulen että ne eivät nyt tässä kohtaa auta. Pakko se on myöntää, olen sottapytty.

IN ENGLISH
I can share with you this knowledge that will ease up your life enourmously. If you own an car, now matter what kind of car, clean it every now and then. It is recommended to help to keep your sanity. Otherwise you might end up like me. Today I was leaving work and about to get into my car. I saw a climpse of something on the car floor in front of drivers seat. I sat down and reached my hand to the floor. I picked up my favourite lipstick. The one that I lost couple months ago. I could tell you imaginary stories about wild indians who attacked me while I was just about to add more lipstick and dropped it in the commotion or a story about peculiar thief who stole lipstick from my handbag and hid it into my car. But I think they don’t work at this point. I have to admit it, I’m a mess.


Favourite lipstick – Shu Uemura

4 Comments

  1. Gabriela says:

    Hah, luulin että sottaisessa autossasi oli hiiri. Se olisi ollut jännittävää!

  2. Rhia says:

    Gabriela – hiiri, hehehe. Myönnän, se olis ollut jännittävää. Totuus ei useinkaan ole niin jännittävä. Olen nähnyt sotkuisempiakin autoja kuin omani, mutta olen oikeasti etsinyt tuota huulipunaa jo useamman kuukauden ja miettinyt mihin se on kadonnut joten auton siivoaminen tosiaan voisi olla paikallaan. Mulla on paha tapa pitää käsilaukkua autossa avoinna ja joskus se on kaatunutkin niin että huulipuna on siinä kohtaa varmaankin kierinyt ulos.

  3. Jenni says:

    Koskahan mä pystyisin yhtä rehelliseen tunnustukseen samasta asiasta…

    1. Rhia says:

      Jenni – No ei kai sitä tarvitse tunnustaa :) musta nyt vaan tuntui että oli tunnustus tuloillaan. Mutta mieluummin mä toki löytäisin autostani vaikka satasen seteleitä, harmi vaan ei ole vielä semmosia löytynyt.

Comments are closed.