Hepeneitä ja helmiä / Beads and skimpy clothes

Tietänette rakkaudestani burleskiin? Ihastuksestani Christina Aquileraan ette tiedä. Erityisesti Christinassa minua viehättää hänen muuntautumiskykynsä ja seksikkyytensä. Varsinkin Back to Basics-levyn myötä olen viehättynyt Christinan musiikista ja tyylistä enemmän ja enemmän. Voitte siis vain kuvitella miten innoissani olin kun kuulin Burleski-elokuvasta ja sen tähdityksestä viimesyksynä (hei camoon, Cher ja Christina Aquilera, mitä muuta voi enää vaatia?!). Lauantai-ilta oli sopiva ajankohta käydä leffassa fiilistelemässä Burleskia isolta kankaalta. Ja ohhoh mitä ilotulitusta se oli. Juonihan on ihan perus taviksesta-tähdeksi-ja-unelmamiehen-löytymis-tarina, vähän samaan tapaan kuin Coyote Ugly. Olen kuitenkin sucker for romanttiset leffat ja musikaalit joten Burleski upposi aivan täysillä. Kun menen leffaan otan ihan mielelläni vähän etäisyyttä elämään glitterillä, höyhenillä, huumorilla, upeilla meikeillä ja mahtavalla musiikilla höystettynä. Evil Dressmaker suosittelee!

PS. Nyt jostain mulle äkkiä bowler-hattu! Haluan!

IN ENGLISH
You know about my love for burlesque, right? But you don’t know that I like Christina Aquilera. What especially charms me in Christina is her ability to change and her sexyness. I started liking her style and music more and more with her Back to Basics-album. You can only imagine how thrilled I was when I heard about Burlesque-movie and stars in it last autumn (come on, Cher and Christina Aquilera, what more can you ask for?). Saturday evening seemed like a good time to check Burlesque on big screen. And wow what a fireworks it was. Storyline is basic from-ordinary-to-stardom-and-meeting-the-man-of-your-dreams-while-doing-it-story, a bit like Coyote Ugly. But I’m a sucker for romantic movies and musicals so Burlesque hit me like a hammer. When I go to the movies I love taking some space between me and real life with glitter, feathers, humour, fabulous makeups and great music. Evil Dressmaker recommends!

PS. Now get me a bowler-hat! I want!

Katsokaa nyt noita asuja.
Varsinkin tuo helmistä värkätty on ihan käsittämätön! /
Look at those outfits.
Especially the one made of beads is totally uncomprehensible!

All pics from the wonderful world of the internet

6 Comments

 1. Nina says:

  Mä tykkään Christinasta laulajana joten toi leffa olisi kyllä kiva nähdä. Tällä hetkellä on monta leffaa jotka haluaisin nähdä mutta aina tuntuu ettei aikaa ole. Nyt on pakko tsempata ja mennä vaikka heti tänä iltana katsomaan ensimmäinen!

  1. Rhia says:

   Nina – Sama juttu, mä yleensä jään leffoissa aina niin jälkeen että näen ne sitten vasta kun tulevat telkkarista ;) Mutta eipä tuo mitään haittaa. Jotkut upeudet on kuitenkin nähtävä isolta kankaalta. Nykyään se on sentään jo ihan nautittava kokemus. Muistan joskus muinoin kun leffateatterissa oli volyymit niin täysillä että päätä särki elokuvan jälkeen koko illan ja polvet suussa sai penkissä istua.

 2. prefecta says:

  Tuolla naisella on kyllä huikea ääni! Tämä raina on nähtävä ensi tilassa… mitähän mahtaa Puoliso tuumia ehdotuksesta…

  1. Rhia says:

   prefecta – kyllä, huikea on ääni ja leffassa sitä käytettiin varsin hienosti hyväksi. Paljasta pintaa on leffassa sen verran tarjolla että eiköhän se Puolisokin lämpene ajatukselle ;)

 3. Billie says:

  Juu..elokuvan taiteellisen annin tai juonen takia minäkään en tuota ole sittem dvd:nä hankkimassa, mutta se kaikki muu ihana hässäkkä, biisit, tanssit puvut jne. Burleskin kanssahan tuolla ei kuulemani mukaan ole paljon tekemistä, mutta varmasti näyttävä pläjäys!
  Erityisellä innolla odotan Tournee leffan päivittymistä dvd:lle! Siinähän on sitä aitoa rehellistä burleskia kaikkine artisteineen ja glitterin kuorruttamine raadollisuuksineen..jos siis olen iokein ymmärtänyt! Vaikea sanoa kun en ole vieläkään kumpaakaan nähny! :(

  1. Rhia says:

   Billie – Leffassa on yksi kohtaus jota voisi ehkä kutsua moderniksi burleski-esitykseksi . Muutenhan se on enemmän perinteistä varieteetä, tanssia ja laulua ja näyttäviä asuja, koomisiakin elementtejä. Tosin perus-varieteestähän se burleskikin on kehittynyt. Mä ite tykkään kabaree- ja musikaali-hommeleista kovasti, mua ei se varsinainen burleskin puuttuminen siinä hirveästi häirinnyt koska näen siinä asiayhteyden.
   Tourneeta en ole nähnyt. Pitänee perehtyä :)

Comments are closed.