Yllätys / Surprise

Tiedättekö, mulla on aivan ihania lukijoita! Sain tuossa jokin aika sitten sähköpostiviestin jossa pyydettiin postiosoitettani yllätystä varten. Olin hieman hämmentynyt mutta annoin sen. Tänään kun tulin töistä kotiin odotti postipinossa tuo mysteerinen yllätys. Isohkosta kirjeestä paljastui kaunis kortti ja hurmaava käsityölehti 30-luvulta. Paketin laittoi minulle Matroskin (ikävä kyllä hän on jo lopettanut bloggailun, mutta vanhat postaukset ovat ainakin toistaiseksi vielä selattavissa).  Hän oli lukenut minun pitävän 30-luvusta ja koska olin häntä joskus aikoja sitten neuvonut jossakin ompeluhommassa tahtoi hän kiitoksena muistaa minua tällä ihanalla pienellä lahjalla. Se piristi päivääni hurjasti, KIITOS sinä ihana ihminen! Samalla käytän tilaisuuden hyväkseni ja haluan kiittää kaikkia muitakin lukijoitani sillä ei tämä suinkaan ole ensimmäinen kerta kun lukijani minua muistavat, vaikka en olekaan aina niistä blogissani maininnut. Ihanaa että jaksatte lueskella horinoitani ja kannustatte jatkamaan ompeluhommia ja bloggailua!

IN ENGLISH
Do you know what?! I have absolutely charming readers! Some time ago I got an email requesting my postal address for a surprise. I was a bit puzzled but I gave it. Today when I came from work there was that mysterious surprise waiting in the post pile. Inside large envelope was a pretty card and adorable sewing magazine from 1938. It was sent to me by Matroskin (unfortunately she has already stopped blogging, but atleast for now the old posts are available for browsing). She read that I like 30’s style and because I gave her some tips long time ago about sewing she wanted to remember me with a little gift. It cheered me up enormously, THANK YOU darling! And while at it, I also want to thank you all of my readers because this is not the first time when I get little gifts  from my readers, even though I might not always mention it in the blog. I thank you from the bottom of my heart, for your interest and encouragement for my crafts and blogging!

Postin tuomaa / Arrived by post

4 Comments

  1. Anniina says:

    Voi, miten mukavaa tuollainen on! Varmasti piristi. Ja kaiken lisäksi ihanan näköisiä juttujakin. :–)

    1. Rhia says:

      Anniina – kyllä piristi, todenteolla! Kultaisia sydämiä siis löytyy maailmasta :)

  2. :) says:

    Toi kansikuvahan on aika jännä! Ei siinä naisessa niinkään mitään ihmeteltävää ollut, vaan siinä koirassa, joka kuvassa on mukana! Quite rough! Ja hiensoti ollaan jo silloin leikitty eril. tekstityyleillä ja muodoilla. En ole ikinä tajunnut, että kolkyt-luvun lehdetkin voivat olla kevyttä hömppää. Jotenkin ajattelisi niiden olevan tarkan informatiivisia.

    1. Rhia says:

      : ) – Joo, minustakin tuo kansikuva on jännän erilainen, harvoin noissa vanhoissa lehdissä eläimiä näkyy ylipäätään. Kyllähän noi naisille suunnatut lehdet 30-40-luvuilla aika paljon suuntautui just erilaisiin kotitöitä helpottaviin ohjeisiin ja käsityöohjeisiin. Pula-aikana toki erityisesti vanhojen asujen ja materiaalien uudelleenkäyttöön ja uudistamiseen edullisesti. Mutta kyllä silti niissä aika paljon seurattiin Keski-Euroopan muotia ja sitä hömppääkin mahtui mukaan. Ei ehkä ihan joka lehteen mutta ainakin niihin joissa esiteltiin uusien sesonkien malleja.

Comments are closed.