Paljon melua salmiakki-pätkiksestä

on


Blogostanian läpi kulovalkean tavoin levinnyt salmiakki-pätkis-buumi tavoitti minutkin. Ostin yhden kokeeksi. Odotukset saattoivat olla hieman liian korkealla. Voin olla väärässäkin, mutta minusta se maistui täsmälleen samalle kuin tämä. Pätkiksen loistava mintulta vivahtava suklaisuus on pilattu! Mikä olikaan uuden tuotteen pointti kun samanmakuinen tuote jo löytyy Fazerin omasta tuotevalikoimasta? Ennemmin voisivat vaikka tehdä originaalista Pätkiksestä levymuotoisen version. Onneksi niitä sentään saa pussissa isomman satsin kerralla. Luotan siis jatkossakin vain aitoon ja alkuperäiseen!


IN ENGLISH
Through the blogs have been raging salmiac-pätkis-fever. It caught me aswell. I bought one for testing. My expectations might have been rather high. I might be wrong, but i think it tasted exactly like these. Brilliant minty, creamy chocolate taste of Pätkis have now been ruined. What was the point in making a new product when similar tasting product already excists in Fazer’s own product-line? If anything, I’d rather have Pätkis in large bars instead of those small ones. I’m happy that they atleast have Pätkis in bags. In the future I only trust on the one and only original!