Trendejä luomassa / Making trends

Jos on neulomassa säärystimiä/polvenlämmittimiä ja vasta yksi on valmiina niin onko väärin käyttää vain yhtä säärystintä? Minusta ei. Sen vuoksi kylillä nähtiin tänään tämän näköinen emäntä. Hei, tästähän voi tulla ihan trendi!

PS. Suklaamarengissa on arvonta.

IN ENGLISH
If you’re knitting legwarmers and you only got one ready, do you think it’s wrong to use only that one? I don’t think so. That’s why people in town saw me today like this. Hey, this could be new trend!Säärystin – check
Vanhoista verhoista ja lakanoista tehdyt hameet – check
Bloggari-pose jalkaterät sisäänpäin käännettyinä – check
Poikaystävän ottama valokuva – check

Legwarmer – check
Skirts made of old curtains and bedlinen – check
Blogger pose aka feet turning inwards – check
Photo by boyfriend – check

2 Comments

  1. prefecta says:

    Hame on ihQ!

    1. Rhia says:

      prefecta – eikös vain :) oikeastaanhan siinä on niitä kaksi, kukallinen päällyshame, verhosta tehty sekä valkoinen alushame joka on tehty verhokapasta ja pellavalakanasta sekä kirppishameesta puretusta pitsistä. Kumpaakin olen käyttänyt ahkerasti ympäri vuoden. Tuota kukkaverhoa mulla on vielä reilusti jäljellä, ehkä teen siitä vielä mekon tai kesätakin, saa nähdä.

Comments are closed.