Rhia the Showgirl

on


Senhän tietää
mitä siitä seuraa kun perfektionistin päästää hommiin. Homma kestää tuntikausia. Sitä hiotaan ja värkätään loputtomiin ja lopputulos saattaa olla mitä hyvänsä loi
stavasta onnistumisesta ja aurinkoisesta hyväntuulisuudesta täydelliseen epäonnistumiseen, työvälineiden murjomiseen ja loppupäivän murjottamiseen. Tämä pätee kaikessa mitä perfektionisti tekee, aamupalasta arkimeikkiin, käsitöistä levyjen järjestelyyn. Kun siis kutsut perfektionistin vappuna naamiaisiin, varaudu siihen että
A) perfektionisti myöhästyy aina vähintään tunnin
B) perfektionistin asu on lähempänä surrealismia kuin Dalin maalaukset

C) asuja vertaillessa perfektionisti kertoo itse tehneensä eilen puolet päällään olevista vaatteista ja loput tänään ja käyttäneensä meikin tekemiseen kaksi tuntia

Voitte varmaan
arvata kenestä tässä puhutaan. Perfektionismini on
ystäväpiirissä laajalti tunnettu mutta uudet tuttavuudet ovat aina hieman hämillään siitä. Olisin kernaasti vähän toisenlainen, hövelimpi persoona, mutta en vaan pysty. Kaiken on oltava vimpan päälle. Ja minkä vuoksi: kolmen tunnin bileet, sitten kotiin naamapesulle ja nukkumaan =)

Hauskaa vappua kaikille !

Isäntä / Boyfriend

Rhia The Showgirl
Top, hotpants & hat – by me
Fishnet tights – Norlyn, Citymarket
Shoes – Seppälä (loooong time ago)
Jewelry – all thrifted
Morning coat – bought from friend years ago
Clutch – thrifted


IN ENGLISH
Everybody knows what happens when perfectionist starts working. It takes hours and hours. It gets rubbed and polished and result might be anything from brilliant success and happiness to total failure, bashing your equipment and sulking the rest of the day. This applies to everything that perfectionist does, from breakfast to day make up, from handicrafts to arranging your vinyl recods. So when you invite perfectionist to a costume party, be prepared that
A) perfectionist is always atleast an hour late
B) perfectionist’s outfit is closer to surrealism than Dali’s paingings
C) when comparing outfits perfectionist tells that she made half of the outfit yesterday and rest of it today and spent two hours doing the make up

You propably can figure out who we are talking about. My perfectionism is well-known amongst my friends but when meeting new people they get little amazed by it. I’d rather be different, little bit more relaxed personality, but I just can’t. Everything just needs to be perfect. And for what: three hours party and then back home, face wash and then to bed =)

Happy May Day to all!