Tehdään perässä

on


Uuden työhuoneen ansiosta olen keskittynyt viimeaikoina lähes pelkästään remontointiin, sisustamiseen ja ompeluun. Nyt ajattelin kuitenkin pitkästä aikaa kokeilla meikkaamista sillä Saaralla on tiptoes-blogissa hauska meikkaus-kilpailu. Kyllä sen huomaa ettei ole saanut harjoitusta aikoihin. Hyvä että siveltimet pysyivät hyppysissä. Ja sanonpahan vain että meikin kuvaaminen paskassa valaistuksessa on yhtä helvettiä. Eipä sillä, meikin kuvaaminen ei missään tapauksessa ole kovin helppoa. Mutta hauskaa tuo oli silti. Tein meikin aamulla ja iltapäivällä kävelin samoissa meikeissä kauppaan. Pikkuisen vain pyyhkäisin isompia ohimolta pois. Ihmiset katsoivat pitkään… Kumma juttu =) No ei ole ensimmäinen kerta kun kävelen kaupungilla omituisessa meikissä. Olen kulkenut bussissa joskus tämä karaktääri-maski naamassa. Luulen että säikäytin yhden rouvan silloin aika pahasti =)

IN ENGLISH
Because of the new work room I have concentrated lately only on renovation, decoration and sewing. Now I thought I should practise little bit of make up, because Saara has funny make up-competition in her tiptoes-blog: Repeat after me. You’re supposed to imitate her make up as closely as you can and then send a picture of that to her. Saara is hairdresser, make up artist and two time body painting championship in Finland and also has several local celebrities as her customer. Talented young lady she is. On my photos you might find out that doing fancy make up after so long break wasn’t easy. I was barely able to hold my brushes. And taking photos of a make up in bad lighting conditions is not very easy. Well, taking make up photos never is. But it was fun. I did that make up in the morning and in the afternoon I went for grossery shopping. Only wiped some blue off from my temples. People were looking rather long time… I wonder why =) Well that wasn’t the first time when I was out in weir make up. Once I travelled in a bus with this character make up. I think I scared one lady badly then =)

Kala kuivalla maalla /
Fish on a dry land