11/12-23 Kuukauden pyöräkuva #13 / Bike photo of the month #13

Nolottaa myöntää mutta olen unohtanut koko kuukauden pyöräkuva-sarjan. Siitä on jo kaksi vuotta kun viimeksi postasin niitä blogiin, joulukalenterissa sekin. En kuitenkaan ole esitellyt vielä läheskään kaikkia pyöräkuviani. Nyt onkin hyvä tilaisuus ottaa yksi sellainen.

Kuvassa on nuori nainen, ehkäpä upouuden pyöränsä kanssa puutarhassa. Etualalla näyttäisi olevan hiljattain istutettu pieni puu. Vaatetuksesta ja kampauksesta päätellen kuva on otettu 40-luvulla. Helman pituus viittaisi siihen että kyseessä on nuori, ehkä teini-ikäinen nainen. Puseron kaulukset ovat ekstrapitkät ja terävät. Vekkihameessa on kaksirivi-napitus ja neuletakin rintapielessä on pieni merkki, ehkä rintakoru. Kuvassa ei ole mitään merkintöjä, joten sen tarkempaa tietoa ei ole tarjolla.

I’m a bit ashamed to admit that I had forgotten the bike photo of the month-series. It’s now already two years since I last posted any of them, in Christmas calendar. I still have plenty of them which I have not shown yet. So let’s get on with it.

This photo shows young lady in a garden with her, perhaps brand new bike. In the front seems to be small, recently planted tree. Based on her clothe and hair, photo has been taken in 1940’s. Skirt length is suggesting that she is young, perhaps teenager. Collar of her blouse is extra long and pointy. Pleated skirt has double-sided buttoning and she seems to have some sort of pin on her cardigan, perhaps brooch. There is no markings of any kind on the photo, so no more info is available.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.