Keväinen matkakuume

on


Tänä aamuna paistoi aurinko. Varmana paistoi, ainakin viisi minuuttia (ja ehkä vähän pilvien takaa)! Joten päätin ulkoiluttaa hiljattain hankkimiani rusettinilkkureita, ihan noin niinkuin kevään kunniaksi. Pistin myös ohuen kesähameen ja ohuemmat sukkikset, ihan vaan kevään kunniaksi. No päivä ei mennyt sitten ihan putkeen koska iltapäivällä satoikin sitten räntää. Onnistuin myös repäisemään lempihameeseeni sentin pituisen reiän persaukseen. Jipii, pääsen paikkaushommiin. Kaiken tämän lisäksi pidimme isännän kanssa pienen perheneuvottelun työhuoneen tiimoilta. En mene tarkempiin yksityiskohtiin mutta voin sanoa että ainakin toisella meistä oli neuvottelun seurauksena käheä kurkku. No, paska haisee ja banjot soi ja muutenkin on itämainen tunnelma, kuten isoäitini tapasi sanoa. Eli elämä jatkuu.

Olen ollut viimeviikot järjettömässä matkakuumeessa sillä juurikin tasan vuosi sitten olimme isännän kanssa lomalla Englannissa, isännän kotikonnuilla. Haikeudella muistelen ihanaa viikkoa keväisessä Etelä-Englannissa, mutta siitä kerron myöhemmin lisää. Matkakaipuuta tänään lievittääkseni puin Englannin tuliaisina tuodun pilkullisen röyhelöpuseron, joka on siitä saakka ollut yksi suosikeistani. Kangas on ihanan pehmeää ja silittämättä siistiä sifonkia. Ja jotta me kuluttajat emme tekisi typeryyksiä on puseron hoito-ohjeeseen painettu suurin ystävällisin kirjaimin “KEEP AWAY FROM FIRE“. Ettei vaan jää kenellekään epäselväksi. Huomatkaa (Bad hairday-komission sensuroimissa) kuvissa myös aamukiireessä silittämättä jäänyt hame sekä kissankarvainen neule.


IN ENGLISH
Sun was shining this morning. I swear it was, atleast for five minutes (just maybe little bit behind clouds)! So I decided to take my recently purchased anckle boots out, just to celebrate spring. I also put my summer skirt and thinner tights, just to celebrate spring. Well, day didn’t turn out so well because in the afternoon it was sleeting. And I managed to tear one cm hole on the bum of my favourite skirt. And me and my bf also had little family negotiation about the work space. I won’t go to detailes but I can tell you that atleast one of us had sore throat after that negotiation. Oh well, shit smells, banjos play and it’s rather oriental atmosphere anyway, like my grandmother used to say. Meaning that life goes on.

Last couple weeks I have been experiencing severe case of itchy feet because exactly one year ago me and bf were on trip in Southern England, on his old stomping grounds. I’m remembering that trip in nostalgy mood and that’s why I wanted to wear this polkadot blouse today. It is suvenir from that trip and it’s been one of my favourite ever since. It’s lovely soft chiffong and you don’t even have to iron it after wash. And for us consumers it has important message in its laundry tag with big friendly letters “KEEP AWAY FROM FIRE“. So that it is clear to everybody. Notice also in (Bad Hairday-commission censored) photos: skirt that was left without ironing in morning rush and kitty haired knitted blouse.