20/12-20 Nappikokoelma / Button collection

Käytettyjen nappien kokoelmani on iso ja sieltä löytyy yleensä kohteeseen kuin kohteeseen sopiva nappi. En osta uusia nappeja käsityöliikkeestä oikeastaan koskaan. Suurin osa napeista on työhuoneellani missä niitä yleensä tarvitsen, mutta kotona säilytän pientä erää kivoimmista vintagenapeistani.

I have a vast collection of second hand buttons. I can pretty much find any kind of buttons from my stash. I don’t really need to buy buttons from sewing supply shops at all. Most of them are at my work studio, but some selected goodies I keep at home.

2 Comments Add yours

  1. Hehkuvainen says:

    Oooh, mikä aarrelaatikko! Minun suosikkini olivat ne pienet vaaleansiniset napit kohdassa 0:40. :)

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Ne vaaleansiniset lasinapit ovatkin älyttömän söpöt. Suuri osa noissa pusseissa olevista napeista on lasia. Näitä voisi esitellä monen postauksen verran. Meinasin taas eilen ostaa kirppikseltä pussillisen nappeja mutta vastustin kiusausta.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.