Kansallispukumessut verkossa / Finnish folk costume fair online

Facebookin ihmeellisestä maailmasta löytyy ryhmiä aiheesta kuin aiheesta. Supisuomalainen Kansallispuku – Folkdräkt -ryhmä täyttää jo 10 vuotta. Sen kunniaksi Kansallispuku-ryhmässä on koko loppu viikon erityistä ohjelmaa. Virtuaaliset messut tarjoaa haastatteluja, materiaaliesittelyjä, työnäytöksiä, shoppailua ja videochatteja kansallispukumeiningeillä. Jos siis kansallispuvut kiinnostaa niin nyt viimeistään on aika liittyä iloiseen Kansallispuku-ryhmään. Viralliset avajaiset olivat tänään klo 14 ja aikataulu tapahtumaan löytyy täältä.

Sen verran voin etukäteen paljastaa, että allekirjoittaneella on siellä myös oma osio Mäntsälän kansallispuvun tiimoilta. Tervetuloa kuuntelemaan sinne höpinöitäni myöhemmin tällä viikolla (edellyttäen että tuo video renderöityy ajoissa). Ryhmään voi liittyä tämän linkin kautta. Ja hei, kattokaa miten huikean hienot grafiikat tapahtumalle on tehty!

Wonderfull world of Facebook has all sorts of groups. Amongst others is this Finnish folk costume group called Kansallispuku – Folkdräkt. Group is now perky ten years old. To celebrate this, there will be online fair in the group, for the rest of the week. Official opening was today. Program includes interviews, lectures, work shows, video chats and more. Unfortunately group is mostly in Finnish, so non-Finnish-speakers probably don’t get much out of it.

However I am honored to say that I also have my own slot in the program. I will be talking about making folk costume bobbin lace as a beginner bobbin lace hobbyist. All videos of the workshops will probably be available online after the event. And look how awesome graphics they made for the event!

Täti tärkeenä selittää. /
Important issues about lace.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.