24.12.18 Joulukortti Villa Ruosteesta / X-mas card from Villa Rust

Sehän on sitten joulukalenterin viimeisen luukun aika. Jos muistan oikein niin tämä taitaa olla seitsemäs vuosi putkeen kun pidän joulukalenteria blogissa. Aikamoista! Aiheiden keksiminen ja postaaminen päivittäin on kyllä todella vaikeaa ja aikaavievää. Joka vuosi yritän tehdä postauksia etukäteen ettei jäisi päiviä välistä tai tulisi kamala kiire, mutta niin siinä vain joka kerta käy että aina palaa aikataulu. Mutta ei hätä mitään, onneksi tämä ei ole niin vakavaa.

Tällä kertaa joulukalenteri päättyy näihin jouluisiin tunnelmiin meiltä kotoa. Päätin pukea jouluisampaa vaatetusta päälle. Tämä hamekangas on ihana, mutta jostain syystä ei vain ole tullut käytettyä sitten viime lokakuun. Ja sen huomaa, vyötärönauha on näemmä alkanut vähän kiristää. Puseron saatatte tunnistaa aiemmista postauksista. Kyllä vain, se on palvelusneidin puvun pusero. Tykkään siitä että historialliset asut ovat käyttökelpoisia myös arkisin.

Iloista, lämmintä ja rentouttavaa joulua, samhainia, yulea, pyhää, tai mitä sitten vietätkin!

It is time for the last door on the Christmas calendar. If I recall correctly, this is the seventh year in an row, when I host the Christmas calendar in my blog. That’s quite something! Figuring out enough issues to talk about and posting every day is quite tricky and timeconsuming. Every year I try to make posts in advance, to prevent rushing, but every time my schedule burns. But not to worry, it’s not that serious.

This time the calendar finishes with these Christmassy feelings from our home. I decided to wear something more festive. I love this skirt fabric, but for some reason I haven’t been wearing this since last October. And that shows, the waistband has become a bit tight. Blouse you might recognize from one of the previous posts. Yes, it’s the blouse from my maid’s outfit. I like to make my historical outfits wearable on everyday life too.

Happy, warm and relaxing Christmas, Samhain, Yule, Holidays, or what ever you prefer spending!