15.12.18 Uusi kulmaväri / New brow trio

Kosmetiikkaa tulee nykyään ostettua kamalan vähän kun en ole enää vuosiin tehnyt meikkauksia asiakkaille.  Vaikka olisihan sitä välillä hauskaa testailla kaikenlaista uutuutta. Nyt kumminkin oli pakko tehdä pieniä ostoksia sillä meikkipussissa on vähän vajausta. Ripsari ja kulmaväri ovat nimittäin loppumassa yhtäaikaa.

Voitteko kuvitella. Olen ostanut Make Up Storen kulmaväritrion melko pian sen jälkeen kun opiskelin maakeerausalaa eli yli 10 vuotta sitten! On ollut todella riittoisa vaikka tämä on yksi ahkerimmin käytetyistä tuotteistani. Siinä on niin paljon pigmenttiä, että yhdellä käyttökerralla ei paljoa kulu. Mutta kuten kuvasta näkyy, siinä on se vika että en juurikaan tarvitse tuota mustaa. Olen toki käyttänyt sitäkin mm. sekoittamalla vaaleimman värin kanssa ja pehmeänä rajausvärinä. Mutta se ei ole edes puolivälissä vaikka kaksi muuta väriä on jo melkein loppu.

Toinen miinus tulee kierrekannesta. Kierrekansien kierteet on lähes poikkeuksetta suunniteltu meikeissä todella huonosti ja ne tahtovat mennä aina vinoon. Ainoat tuotteet joissa kierrekansi on paras ratkaisu on irtotavara, eli irtopuuteri, irtoshimmer, glitter yms. Niissä napsautettava kansi aiheuttaa usein kamalan siivon ympäristöön. Muissa tuotteissa kierrekansi on vain ärsyttävä kun se ei ikinä mene oikeille kierteille. Eikö niihin osata suunnitella paksumpia kierteitä jotka on helppo avata ja sulkea?

No eniveis, Työkaveri tilailee säännöllisesti Dermosililtä ja suositteli niiden kulmaväripalettia, jossa on mustan sijaan vaalea korostusväri. Edullinen paletti joten tilasin sen kokeeksi. Sävyt ovat melko lähellä Make Up Storen värejä vaikka eivät ihan identtiset olekaan. Dermosilin vaaleampi sävy on punertavampi ja tumma sävy tummempi kuin MUS:n paletissa. Olen testannut Dermosiliä vasta kerran mutta ainakin sen perusteella vaikuttaisi ihan hyvältä. Pigmenttiä ainakin  löytyy. Samalla tilasin ripsivärin ja meikinkiinnityssuihkeen. Kerron niistä joku toinen kerta lisää.

I don’t really buy much cosmetics these days, because I haven’t done makeup’s for customers for years. Allthough it would be fun to try new stuff every now and then. But now I had to do little bit of shopping. My eyebrow palette and mascara both ran out pretty much the same time.

Can you imagine! I bought this Make Up Store brow trio pretty soon after I studied to be makeup artist, which was over 10 years ago! This sure has been longlasting palette even though it is one of my most often used item. It has loads of pigments so I only need very little in one go. But as you can see, the problem is I don’t really need the black at all. I have used it of course, to mix with the lighter shade and as soft liner. But it’s not even half way yett even though two other shades are gone.

Other negative issue is the lid. This kind of screw cap is always going crooked because they are badly designed. Only make up producst which screw cap is a good idea are loose cosmetics like loose powder, shimmer and glitter. Those just make a lot of mess with snap lid. On other products screw cap is just annoying. Can’t anyone design better screws for them?

Anyways, my co-worker orders regularly from Dermosil and she recommended their brow palette. Instead of black colour it has highlight, so I decided to order it. Shades are pretty close to those on Make Up Store trio, even though they are not exactly identical. Middle shade on Dermosil is a tad more red and dark shade just a tad darker than on MUS trio. I have only tested Dermosil now once, but based on that it seems pretty good. Atleast there is loads of pigment. I also ordered new mascara and makeup fixer. But I have to tell you about those some other time.

Valkoisella paperilla värit eivät näytä juuri millekään, mutta siinä neutraalilla pohjalla on helpoin verrata värien samankaltaisuutta. Iholla eroavaisuudet eivät näy niin selvästi, mikä on tietysti hyvä asia tässä kohtaa. /
On white paper the shades don’t really look much, but on that neutral background it’s easier to compare the similarity better. On the skin the tiny differences don’t really show that well, which is good thing really.