Kirja-aarteita

Taas työpäivä vapaan jälkeen. Väsyttää aivan hirvittäväst (isännän kanssa tuijoteltiin tv:tä hieman liian myöhään), mutta hieman piristää se tieto että löysin mahtavan muotikirjan eilen Akateemisesta samalla kun kävin hakemassa lisää sketch-bookeja. Rakastan upeita muotivalokuvia. Tämä kirja lämmittää sydäntäni vielä monta kertaa.

Vintage Fashion – collecting and wearing designer classics

Kirjahyllystäni löytyy paljon muutakin kuten Sukututkimuksen käsikirja, Douglas Adamsin Linnunradan käsikirja liftareille, Kotimaan luonnonkasvit, Karen Blixenin Varjoja ruohikolla ja Agatha Christien Poirot-kokoelma, mutta ehdottomia kirja-aarteitani ovat muotikirjat…

Kenkä – avokkaiden, saapikkaiden ja sandaalien kunniaksi (samoin löytyy tämän kirjan sisarus: Handbags – power of purse)


Dusk till Dawn – a history of the evening dress

The evolution of fashion 1066 – 1930
Fruits – Tokyo street style (mulla on myös tämän toinen osa Fresh Fruits mutta se on jollain lainassa…)
Unseen Vogue – the secret history of fashion photography

Tutustumisen arvoisia kirjoja ovat myös The Century of Hats (Susie Hopkins), Bella Donna (Kaari Utrio) ja Muoti – suunnittelijoiden vuosisata (Charlotte Seeling). Nuo myöskin omassa kirjakokoelmassani. Jos ette näitä ole vielä lukeneet niin suosittelen kaikkia lämpimästi!

One Comment

  1. Lea says:

    Hauska blogi sinulla, tänne palaan uudestaankin!
    Ihana tuo Vintage Fashion, olen itsekin sitä hypistellyt Akateemisessa. Saas nähdä, milloin se matkaa kotiini saakka… :)

Comments are closed.