Ruudut suuret sanoi lasimestari (ja nyt myös kimalluksella)

Olen yrittänyt pyristellä ruutu-maniaa vastaan. En ole oikein ikinä ollut metsuri-lookin fani eikä kaupoissa näkyneet puna-ruudulliset paidat ja tunikat ole saaneet mussa aikaan mitään hurraahuutoja. Jonkun toisen päällä ne on näyttäneet ihan kivoilta, mutta itseni päällä… no way! Mutta olishan se pitänyt tietää että kaikesta löytyy Evil Dressmakerin mentävä versio. Riittävästi vaan kimallusta ni tää täti kiljuen juoksee kassalle. Odottelen kauhulla sitä päivää kun ne keksii paljetti-crocksit… Eräällä lukuisista kirppisreisuistani tuli vastaan ruutupaita jossa oli kimallusta. Tällä kertaa aika hillitysti mutta kuitenkin sen verran että kolmen euron hintaan oli pakko napata paita mukaan. Ja voila, ihailkaa ruudutettua Rhiaa! Mutta voitte olla varmoja että metsurin näköistä musta ei kyllä tekemälläkään saa, (paitsi jos mulla on jalassa metsurisaappaat).

Ja nyt menen viettämään laatuaikaa kuuman glögin ja uusimman käsityölehden seurassa.

IN ENGLISH
I have tried to squirm agains plaids. I have never been huge fan of logger-look. Red logger-style plaid shirts, recently seen in shops, haven’t really made me swoon. They look good on someone else, but on me… no way! But I should have known, there is always suitable verson for Evil Dressmaker. Apparently we only need enough shimmer and glitter and this girl is running to the shop. I am still waiting for that scary day when they finally break me by introducing sequin crocks… On one of my numerous trips to local flea markets and thrift shops I bumbed into plaid shirt with glitter. Rather moderate amount this time, but enough for me to get fascinated by it. And behold, plaid Rhia! But you can be sure that I will never look like logger, (except if I am wearing logger boots).

And now I’m off to spend some quality time with hot glög and new sewing magazine.


Joo, ei se glitter tässä kuvassa näy, mutta mä vannon että on se siellä! /
Yup, glitter doesn’t show on this photo, but I swear, it is there!

7 Comments

  1. Sanski says:

    Awww ko sä osaat olla aina niin nättinä :)

    1. Rhia says:

      Sanski – hih, no kiitos :) en mä kyllä ihan aina ole nättinä, mut mä en vaan ota niinä päivinä valokuvia itestäni ;)

  2. kyborgi says:

    Nuo kengät! Mistä? Unelmakengät. Haluan.

    Minulle ruutupaidat ovat vaatekaapin kulmakivi, yhdistettynä korkeavyötäröisiin farkkuihin saan sopivan rennon asukokonaisuuden silloin kun olen laiskalla pukeutumispäällä. Tosin koko asukokonaisuus on hieman tylsä siten, mutta eipä kauheasti uskalla kankaanpainannan tms aikana laittaa tyylikkäimpiä vaatteita päälle…

    Mutta ei tämä ollut niin tärkeä asia kuin nuo kengät.

    1. Rhia says:

      kyborgi – ne on Ellokselta, viime kesänä muistaakseni tilasin, vai alkusyksyäkö se jo oli. Ainakaan nopealla vilkaisulla niitä ei kyllä enää siellä näkynyt :/ Mutta oikeassa olet, ne on unelmakengät, ovat vielä lisäksi nahkaa ja kovasta käytöstä huolimatta ovat kestäneet varsin hyvin. Joo, eipä sitä sottaisessa työssä oikein kannata parempiin vaatteisiin pukeutua. Pilaa vain hyvät vaatteet. Mutta ei mulla ees remonttivaatteista löydy tätä juntti-ruutua (suonet anteeksi vulgääriyteni) :D

  3. Nina says:

    No juu, eipä tule ensimmäisenä tuosta ladystä metsuri mieleen. :) Näyttää tosi kivalta! Ja asusteet, jotka ovat täysin eri maailmasta, sopivat lookiin täydellisesti!

  4. Wempula says:

    Ihana takki! Ootko itse tehnyt?

    1. Rhia says:

      Nina – no toivonmukaan ei tule metsuri mieleen :D jos tulis, niin sitten ehkä pitäis metsurien huolestua…

      Wempula – Tietenkin olen ;) jonninmoiset ohjeet takin tekoon löytyy täältä

Comments are closed.