4/12 Kuukauden pyöräkuva / Bike photo returns

Kuukauden pyöräkuva tekee paluun. Tällä kertaa vuorossa on tulitikkuaskin kokoinen kuva, joka vielä odottaa pääsyä seinälle, muun kokoelman joukkoon. Kaikkein hankalimpia ripustettavia ovat nämä pienimmät kuvat sillä niille on vaikea löytää sopivaa kehystä.

Kuvassa näkyy useita veneitä rannalla, kyseessä lienee yleisessä käytössä oleva veneranta. Puiden luona on parkkeerattuna pyörä. Etualalla istuu koira, jolla näyttäisi olevan kaulassa huivi. Kuvassa ei ole merkintöjä eikä oikein mitään muutakaan mikä antaisi viitteitä kuvan iästä. En osaa sanoa koska on mahtanut tulla tavaksi solmia huiveja koirien kaulaan. 60-luvulla?

Bike photo of the month returns. This time I have a photo, which is only about the size of the matchbox. It is still waiting to be hanged on the wall to the collection. These tiny photos are the trickiest ones to hang, it’s so difficult to find good frame for them.

There is several row boats on the waterline, so most likely it is public boat park. Bike is parked next to the trees. Dog sitting in the front of the photo, seems to be wearing a scarf. There is no markings or any visible hints pointing towards to the age of the photo. I don’t know when the habbit of putting a scarf on a dog started. 60’s perhaps?