Työtilaa tyrkyllä / Work space available

Olen jakanut kuusi vuotta työhuoneen taitavan Cherise Designin Leean kanssa. Suureksi ikäväkseni nyt on käynyt niin, että Cherise Designin atelje on muuttanut rapakon taakse, joten olen vailla kaveria jakamaan työhuoneen kanssani.

Työtila sopii parhaiten esim. ompelijalle tai muulle käsityöläiselle jota ei haittaa tekstiilipöly. Huone on valoisa kellaritila jossa on katto korkealla. Kesäisin tilaan tulee paljon luonnonvaloa korkealla katonrajassa olevista ikkunoista. Työtilasta vuokrataan siis noin puolet. Työhuone sijaitsee asuinkerrostalossa Sorsapuiston kainalossa. Sisäänkäynti kellariin on suoraan kadulta. Kadun varressa työhuoneen edustalla on parkkitilaa, joskin katu on yksisuuntainen.

Koko: n. 50 neliötä joka yhteiskäytössä toisen vuokralaisen kanssa
Varustelu: keittiönurkkaus johon kuuluu vesipisteen lisäksi jääkaappi, kahvinkeitin, mikro ja vedenkeitin, erillinen wc kellarikäytävällä, kaavapöytä ja höyrynkehitin yhteiskäytössä mikäli näin sovitaan
Vuokra: tänä vuonna yhteensä n. 330€/kk joka jaetaan tasan vuokralaisten kesken

Sovin näytöistä ja annan lisätietoja sähköpostitse rhia(at)evildressmaker.com

I have shared a work space with talented Leea from Cherise Design for past six years. For my huge sadness she has now moved to Colorado, so I am looking for a person to share the work space with me.

It suits best to handcrafter who doesn’t mind textile dust. Room is very well lit and ceiling up high. During Summer season, there is lots of natural light from windows up high. About half of the space is now available for rent. Space is located nearby Sorsapuisto. Entrance to the basement is directly on street level. There is parking along the street, in front of the work space, however the street is one way.

Size: about 50 square meters, shared with another
Equipment: kitchen corner with tab and sink, fridge, coffeemaker, micro and water kettle, separate toilet on basement hallway, pattern drafting table and industrial iron in shared use, if needed
Rent: this year it’s about 330 €/month, shared evenly between tenants

I give more info and arrange showing via email rhia(at)evildressmaker.com

Kuva ennen Leean lähtöä. / Photo before Leea leaving.

Pahoittelen sotkuisuutta, en ole ehtinyt siivoamaan työhuonetta Leean lähdön 
jälkeen. Mahdollisia uudelleenjärjestelyjäkin on tiedossa, riippuen toki uudesta
vuokralaisesta ja hänen tarpeistaan. /
I apologize the mess, I haven’t had a chance to tidy up after Leea’s leaving.
There might be also rearrangements, depending on the needs of the new
tenant.