Ellokselta päivää

on


Elloksen paketti saapui toissa viikolla. Olishan se pitäny arvata. Pusero mahtui päälle juuri ja juuri. No kai sitä voi pitää itsetehdyn liivin kanssa. Muuten se oli kyllä nätti ja kiva. Kaulakorun ketju oli lyhyempi kuin kuva antoi ymmärtää. Se ulottuu juuri ja juuri tissien päälle eikä suinkaan alle niinkuin oletin. Mutta enpä jaksa palauttaa ja kitisen sitten itsekseni… No sukkanauhaliivi oli onneksi hyvä. Missähän mä sitäkin aion käyttää…no kai isäntä sitä mielellään kattelee makkarin puolella.

*laiska paska*

Betty Bottom haastoi mut jo hyvän aikaa sitten listaamaan kuusi randomia asiaa itsestäni. Olen samantapaisiin haasteisiin vastannut jo useamman kerran mutta vastaanpa taas. Mutta älkää ihmetelkö jos tulee osittain päällekkäisiä juttuja, kun en jaksa lukea ihan kaikkia vanhoja postauksiani läpi tämän vuoksi =)

1) Pelkään korkeita paikkoja. Ylhäällä tulee tunne että putoan aivan just vaikka mitään vaaraa ei olisikaan. Kamalimmat paikat ovat metalliverkosta tehdyt tasanteet ja kierreportaat.

2) Olen säästänyt kaikki nuoruudessa nauhoitetut C-kasetit. Joskus nostalgiahuumassa tulee kuunneltua ja muisteltua vanhoja hyviä aikoja.

3) Katson wrestlingiä isännän kanssa. Suosikki-painijani ovat Rey Mysterio, Hardyn pojat Matt & Jeff sekä John Cena.

4) Olen liian kiltti. En osaa sanoa ei. Olen opetellut sitä kantapään kautta mutta monesti minut on liian helppo hööpöttää tekemään juttuja joita en oikeasti halua. Oman terveyteni kannalta olisi kuitenkin suotavaa oppia pian sanomaan myös ei.

5) Ottamiani valokuvia on ollut esillä kahdessa valokuvanäyttelyssä.

6) Olen lentänyt kuumailmapallolla Tampereen yli. Jostain syystä korkeanpaikan kammoni ei tuntunut kuumailmapallossa yhtään. Mahtava kokemus! Todisteeksi tästä sain kunniakirjan jossa kyseisen pallon kuva. Matkalta tuli otettua myös valokuvia joita ehkä saatan joskus postata tännekin.

Ja koska olen jo niin monesti vastannut tähän haasteeseen en enää haasta ketään. Toki hän joka ei ole vielä tähän vastannut saa tietenkin vastata.

Pusero / Blouse – Ellos
Kaulakoru / Chain necklace – Ellos
Hame – Fida Outlet / Skirt – thrifted

IN ENGLISH
Ellos (mail catalog/online shop company) package came couple weeks ago. I should have known. Blouse barely fits me. I suppose I can wear it under selfmade vest. Otherwise it is really nice and pretty. Necklace was much shorten than I assumed based on the picture. It reaches just on top of my chest, not under breasts like I thought. But can’t be bothered to send it back and just whine to myself… Atleast the garter is good. Where am I supposed to wear that…well I suppose bf likes to watch me wearing it in the bedroom.

*lazy bastard*

Some time ago Betty Bottom challenged to list six random things about myself. I have done similar challenges before so don’t mind if there is similarities. I’m too lazy to read all previous posts just for this =)

1) I’m afraid of hights. It feels like I’m going to fall even though there isn’t any danger of that. Worst place is platform or stairs that are made of grid iron.

2) I have saved all C-casettes from my youth. Sometimes when I get nostalgy-mood I listen to them and remember the good old times.

3) I watch wrestling with bf. My fav wrestlers are Rey Mysterio, Hardy boys Matt & Jeff and John Cena.

4) I’m too nice person. It is very difficult for me to say no. I have to learn the hard way to say no and it is vital for my health that I learn to do that. It is way too easy to fool me to do things that I actually don’t want to do.

5) I’ve had my photos in two exhibitions.

6) I have flown over Tampere in hot-air balloon. For some reason my fear of hights didn’t affect me in there. It was awesome! To prove that I got certificate with the photo of that particular balloon. And I also have photos of the trip. I might post some of them here later.

And because I have done this already so many times I don’t tag anyone now.

6 Comments

  1. Shandi says:

    Korkeat paikat = Näsinneula = ahdistuskohtaus. Saan kyllä ahdistuskohtauksen oman talomme ylimmässä (kuudes) kerroksesssa, joten enpä vieraile siellä.

    Elloksen koot ovat kyllä mysteeri, jota ei selvitä edes insinööri.Mutta harvoinpa niitä jaksaa palauttaa, kitisee sitten vaan itsekseen. Ja tilaa sitten uudestaan, toiset kun ei opi, ei sitten niin millään. Hyvännäköinen paita, kuitenkin :)

  2. Rhia says:

    Shandi: mulla ei onneksi korkealla sisätiloissa tule ahdistusta, lähinnä ulkotilassa kuten monet näköalatasanteet, kallionjyrkänteet jne. Korppoon säähavaintoasemalla tuli tähän mennessä pahin ahdistus kun näköalatasanne ja torniin vievät rappuset oli läpinäkyvää metalliverkkoa. Näsinneulassa olen turvassa =)
    Mulle toi oli vasta eka Ellos-tilaus, saa nähdä jääkö viimeiseksi.

  3. Suvi says:

    Löysin blogisi jokunen viikko sitten ja olen aivan addiktoitunut! Juttusi ovat hauskoja, kirjoitat hyvin, sinulla on hyvä kuvasilmä ja kunhan alat stailata työksesi, palkkaan sinut virkistämään ulkoasuani!

  4. Rhia says:

    Suvi: tervetuloa mukaan =) ja kiitos. Olen perfektionisti, et arvaakaan miten pitkään hion noita tekstejä. Joskus palaan lukemaan vanhojakin tekstejäni ja korjailemaan niitä =P Joo, tiedän että olen pösilö.

  5. tiiti says:

    en mäkään tajua ellos-kokoja, useimmiten jotenkin kummalla ja kierolla tavalla epäsopivia, joka ei tullut edes mieleen. mutta kaunis paita minustakin (ja henk. koht. ois tosi kiva jos itellä joskus joku vaate kiristäisi rinnuksista :D)

  6. Rhia says:

    tiiti: niin, äkkiseltään se voi vaikuttaa kivalle että joskus kiristäis rinnuksista, mutta siinä vaiheessa kun se on enempi sääntö kuin poikkeus ni se ei enää oo kivaa =)

Comments are closed.