Kankaita

on

Ihan kuriositeettina ja jatkona eiliseen piirustuspostaukseen otin tänään pari valokuvaa (tein siis myönnytyksen ja tallensin pari valokuvaa tälle romulle, vaikka vannoin etten tallentaisi).  Eli olkaa hyvät. Vaatteet to be eli punaruudullinen villakangas talvitakkiin sekä itse brodeerattu vaaleanharmaa kangas ja hopeaisin kuvioin koristeltu petroolinsininen kangas jakkuun.

PS. Muistakaa Lunette-arvonta, vastausaikaa vielä pari päivää!

IN ENGLISH
As a continuom for yesterday’s post I took couple photos today (and yes I also saved couple photos in this piece of crap, even though I said I wouldn’t). So here they are. Clothes to be: winered plaid wool for winter coat and free hand embroidered light gray fabric and silver decorated  fabric for 50’s jacket (I think it’s more petrol blue than teal actually, my bad).

PS. Remember the Lunette- give away. Still two day’s left before I draw the winner!