Maanantaiaamuna krapula ja vapina

No ei sentään. En ole krapulassa onneksi. Ei kuulu tapoihini hankkiutua sellaiseen kuntoon. Sen sijaan toivon että ainakin yksi henkilö oli hirvittävässä kankkusessa koko viikonlopun… Mieheni kanssa päätimme lauantai-iltana lähteä katsastamaan Tammerfestiä kaupunkiin. Ilta sujui mukavasti. Viihdyimme ja meillä oli kivaa, hieman kurkunkostuketta ja kiinnostavia ihmisiä. Sitten kävelymatkalla kotiin eräs vastaantuleva humalainen mieshenkilö päätti käyttäytyä hävyttömästi. Ohikulkiessaan hän katsoi minuun ja huusi: “Huora!” No pikkujuttu varmasti ja menee humalan piikkiin, mutta eipä se mukavalta tuntunut. En keksinyt mitään muuta syytä kuin ehkä ulkonäköni, joskin en mielestäni ollut mitenkään erityisen hutsumaisesti pukeutunut: valkoiset balleriinamaiset kengät, mustat suorat housut, valkoinen korkeakauluksinen pusero, kuviollinen satiinijakku (joka tuossa kuningatar-kuvassa päällä), käsilaukku, silmälasit. Hiukset olivat niskassa sykeröllä, meikki ei ollut erityisen voimakas. Ehkä näytin sitten vain erilaiselta tai erikoiselta. Tuskin kyseinen henkilö aamulla muisti mitä oli kännipäissään tullut huudeltua. Oma mies sai siitä taas uuden syyn ihmetellä suomalaisten miesten huonoa käytöstä. Englantilaisena kun hänet on kasvatettu kohteliaaksi herrasmieheksi. Eikä kyllä itsellenikään tulisi mieleeni (ei humalassa eikä selvinpäin) huudella tuntemattomille ohikulkijoille mitään loukkaavaa. Mikä suomalaisia miehiä vaivaa? Tuleeko siitä itselle jotenkin parempi olo että huutelee mitä sattuu ja saa aiheutettua muille mielipahaa. Kasvaako siinä vehkeen pituus jos haukkuu muita? Ehkä olen ilkeä, mutta toivon että huutelijan värkki surkastuu entisestään eikä tosipaikan tullen pysy juhlakunnossa. Ehkä hän olikin kateellinen kun ei itse pysty *pirullinen virnistys*

Ja tässä se aiemmin lupaamani retouching-linkki. Photoshopilla tehdään ihmeitä, niitä joihin ei pysty edes plastiikkakirurgia!

One Comment

  1. Mikaela says:

    Kiitti tuosta linkistä! Haluan itselleni heti ja nyt personal retoucherin joka editoi jokaikisen minusta ikinä otetun kuvan..

Comments are closed.