Pajutilan unimaailma

on


Olen jo useamman päivän kärttänyt isännältä pientä retkeä, että p
ääsemme pois neljän seinän sisältä ennenkuin käymme toistemme kurkkuihin. Vihdoin tänään lähdimme ajeluretkelle Marjamäen Pajutilalle. Pajutila sijaitsee noin 17 kilometriä Tampereelta vanhaa tietä Kangasalle päin. Olen käynyt siellä jo vuosia ja aina tunnelma on yhtä unenomainen. Maatila on kokenut muodonmuutoksen pajutilaksi ja sisustajan paratiisiksi. Tilalta voi ostaa pajua ja pajutuotteita, tekstiilejä ja sisustustavaraa sekä täyttää vatsaa tunnelmallisessa kahvilassa joka sijaitsee Puodin yhteydessä. Luonnollisesti paikka tarjoaa paljon silmänruokaa ja inspiraatiota. Samalla sain testata uutta kameraani, ah se on mahtava vehje! Nauttikaa näistä kuvista ja tunnelmista.

***EDIT – Unohdin mainita että toki tuolla myydään myös huonekaluja, aivan ihania sellaisia mutta hemmetin kalliita ***

Kaikki kuvat Evil Dressmaker


Old mainbuilding – bedlinen & textiles

Barn – garden decorations & lanterns

Shop & Cafe – interior decorations & delicacies

Bf investicating =)

Staircase that combines two floors

English-style country romance

Scented soaps like little cakes

Dollhouse dreams – lovely miniature rooms with tiny detailles


ENGLISH SUMMARY
For days I have been begging bf for a little trip outside these walls, before we attack others throats. Finally today we left for fieldtrip to Marjamäki willow farm in Kangasala. Lovely place to visit when in Finland. You can buy willow and willow products, interior decorations and rustic textiles, fill your tummy in cosy Cafe and just breath the athmosphere in. Lots to look at and to get inspirations of. On this trip I also managed to test my new camera, yay it’s fantastic gadget. Enjoy these photos and feelings!

***EDIT – I forgot to mention that they also sell furniture, absolutely amazing furniture, but darn expensive ***

All photos by Evil Dressmaker


2 Comments

  1. BettyBottom says:

    Oi, niin kauniita kuvia, niin kauniita esineitä! Varsinkin nuo nukkekotijutut. Oon käyny Marjamäellä kerran, mutta sillon siellä oli juuri muutoksen tuulet meneillään, joten tilaamani pajut toimitettiin tilan portille. En siis nähnyt edes pihapiiriä. Näitten innoittamana täytynee joskus tehdä myös retki tilalle! Tai kun pääsis sinne pariks päiväksi asumaan, pajukurssille verestään taitoja… Sulla on muutenkin tosi kaunis blogi! Ihailen sun kuvia ja fotosoppauksia! Kun jaksaisi itekkin vähän pitkäjänteisemmin myös tuon kuvauspuolen hoitaa… Ehkä sitten kun saan kunnon kameran, jolla brassailla :)

  2. Rhia says:

    BettyBottom: se on tosiaan unelmapaikka, voisin muuttaa tohon vanhaan hirsiseen päärakennukseen any day =)

    Kiitos =) on kiva kuulla että on onnistunut tavoitteessaan. Blogin ulkoasu on noita perus-malleja tuolta bloggerista, tekis kyllä jo mieli vaihtaa johonkin omanlaiseen malliin mutta olen niin käsi noiden kanssa.
    Tähän jouluun asti olen kuvannut lähes kaiken blogissa olevan ihan tavallisella digipokkarilla (Canon Powershot A80). Kun rajaa uudelleen ja vähän säätää värejä ja pistää nätit kehykset niin tuhnusempikin kuva on ihan ok =) Hmm… oon käyttäny photoshoppia jo 10 vuotta, kai siinä ajassa jotain on oppinu…

Comments are closed.