Polaroideja alennusmyynneissä

on


Neljä päivää neljän seinän sisällä jouluruokia mähkien alkaa tehdä tehtävänsä. Paatuneinkin laiskamato vaatii äksöniä, joten laittaiduin kotivaatteista (trikootoppi ja kalsarit) ihmisten ilmoilla esiteltävään kuntoon ja suuntasin kaikkien hyvien päätösteni vastaisesti alennusmyynteihin. Kohteena oli Veska Pirkkalan ja Tampereen rajalla. Parkkipaikalla jo meinasi iskeä epätoivo kun hysteerisenä ryntäilevät ihmiset halusivat suorittaa harakirejä autoni puskuriin. Ilmeisesti alennusmyynnit alentavat ihmisten itsesuojeluvaistoa ratkaisevalla tavalla sillä kukaan ei katsonut sivuilleen että tuleeko auto vai ei kun lähdetään tien yli. Etenkin näin liukkailla keleillä on tosi fiksua jättää herran haltuun se että pysähtyykö se auto ennen polvilumpioita vai ei…

No eniveis, kaupoissa ei ollut niin paha ruuhka ja vaatteita sai katsella ihan rauhassa ja ilman kyynärpäätaktiikkaa. Sovituskoppiinkaan ei ollut jonoa. Elättelin turhia toiveita että Lindexissä olisi vielä niitä ihania pitsiröyhelökalsareita joista sain Koskarin Lindexin viimeisen sopivankokoisen parin. Kuten jo mainitsin ei onni käynyt myöden sen suhteen. Liekö tämä aiheuttanut lievää ärtymystä mutta en löytänyt mitään sovittamisen saati ostamisen arvoista KappAhlista enkä Aleksiltakaan. Onlyyn en edes viitsinyt mennä tietäen niiden mitoitukset. Joten sorruin (taas) Henkkiksen alerekeille. Sovitettuani useamman vaatteen ei kassalle asti päässyt kuin yksi kietaisutoppi.

Ohessa kuvamateriaalia tämänpäiväisestä ja parista aiemmastakin sovittelusessiosta. Välillä ei voi kuin nauraa… Ja hei jee! Vihdoin pääsin testaamaan Poladroidin mahtavaa polaroid-kuvaohjelmaa =) Pienestä voi ihminen olla onnellinen! Isäntä pyörittelee tuossa vieressä päätään kun minä hykertelen polaroidkuville.

Tältä näyttää Rhia puuvillasukkahousuissa, nahkasaappaissa ja trikootopissa… Aika kinkyä! Eikä muuten yhtään paha joulumähkinnän jäljiltä =)
This is how Rhia looks in tights, leather boots and tight top… Kinky huh? But not bad after several days of eating ham and sweeties =)

Henkkiksen pitsiliivi oli ihan kiva, mutta ei tietenkään alennuksessa. Aikomuksenani ei ollut ostaa seilori-henkistä puseroa mutta halusin nähdä mille liivi näyttää vaalean paitapuseron kanssa. Liivi jäi hyllyyn värinsä vuoksi (tummansininen).
Knitted lace vest looks nice but it wasn’t on sale. My intention wasn’t to buy this sailor-themed blouse, I just wanted to see how vest looks with cream blouse. Didn’t buy vest either because of it’s colour (navy).

Aiemman sovittelureisun kuvamatskua. Kiva toppi jonka hiha-aukot näyttivät kaiken kainalosta vyötärölle asti. No olishan sitä voinu pitää toisen topin kanssa…
Photos from earlier shopping trip. Nice top if you want to show everything from armholes, like your bra and lumps on your waist…

Muuten hyvä koko mutta… kuva kertoo kaiken tarpeellisen.
It’s nice but… photo tells it all.

Ihan kiva lila pusero…. polyesteriä ja liian isot tissit!
Nice lilac blouse… polyester and too big boobs! To whom they make these clothes?

Tämä olisi ollut kiva neuletunika… mutta se KUTITTAA! *raaps raaps raaps*
This whould have been nice knitted tunic… but it ITCHES! *scratch scratch scratch*

Tämä kirjavaakin kirjavampi kietaisutoppi päätyi ostoskassiini. Olin ihaillut riikinkukkokuviota jo edellisillä kerroilla mutta en kehdannut ostaa normaalihintaisena. Puoleen hintaan alennettuna en voinut vastustaa =) Sopii hienosti mustan hameen ja topin kanssa.
This multicoloured top ended into my shoppingbag. I had been admiring it before but didn’t want to pay full prise. At half prise it was irrisistible =)

ENGLISH SUMMARY
Four days inside four walls eating christmas food is doing it’s task. So against my desicions I headed to season sales. I was almost drowned by despair already at the parking lot when people were trying to make harakiris to my front bumper. Apparently season sales lower peoples instinct of self-preservation drastically. Especially on slippery weather like this it’s not very wise to leave it to the Lord’s will if the car is gonna stop before hitting your kneecaps.

Anyway, it wasn’t that bad in shops so I managed to browse items in piece and there wasn’t even any queue to the fitting booths. Here is some photographic evidence of this shopping trip and also couple other previous trips aswell. And wohoo, finally I got the oportunity to test the fantastic polaroid-image maker from Poladroid. Person can be happy about such small things. Bf just shaking his head when I giggle to polaroids =)

9 Comments

 1. Idhren says:

  Mahtavaa, upeaa! ^^ Poldroidi-villitys leviää ^^ On se veikeä ohjelma :D ja mitä höpäjät, rintavarustuksesi on upea ja ylväs!

 2. Rhia says:

  Idhren: eihän niissä tisseissä mitään vikaa olekaan, mutta vaatteet on vaan niihin liian pieniä =)

 3. Romulus says:

  Hih, hauskat sovituskoppikuvatukset :).

  Tuo pilkkukuosinen paita on kiva! Kiva malli, kivat hihat ja kaulus. Äkkiäkös sä semmosen pyöräytät itse omille mitoille.. ;)

 4. Rhia says:

  Romulus: äkkiäkös mää semmosen pyöräytän… varsinki kun työhuoneella odottaa ainakin kymmenkunta keskeneräistä projektia jotka pitäisi saada valmiiksi ennen uusien projektien aloittamista =) se jää nähtäväksi…

 5. Mirka says:

  Urhea veto lähteä alennusmyyntien vilinään! Ja vielä riitti energiaa napsia kuvia, vau! :)

  PS. Blogini on muuten uudistunut ja muuttanut uuteen osoitteeseen, tervetuloa kylään!

 6. Midinetti says:

  Mä en ole jostain syystä sisäistänyt tuota Poladroidin hauskuutta, mutta never say never… Riikinkukot on aina toimivia, samaten kuin tuo pilkullinen paita (oikean kokoisena ;).

 7. Rhia says:

  Mirka: ei itse kaupoissa ollut niin kamalaa ruuhkaa (kaikki oli siellä Onlyssä johon en menny) mutta parkkipaikka oli hengenvaarallinen =) ja juu löysin sen uuden osotteenkin jo =)

  Midinetti: minua on aina viehättänyt Polaroid-kuvien ns. kertakäyttöisyys ja se fiilis ja olen ollut katkera kun en sellaista kameraa koskaan saanut (mutta törkeän kallistahan niillä kuvaaminen on) Ilmeisesti polaroid-kuvien ilme tenhoaa vain tietyntyyppisiin ihmisiin. Niissä on semmosta vintage-henkeä myös, siksi kai tuosta Poladroidistakin tykkään =) se on vähä sama juttu kuin noi vanhat Viewmasterit…

 8. Bemary says:

  Noi isohiha-aukkoiset paidat ei kyllä saa multa kovin suuria suosionosoituksia. Oon monesti kauhistellut kuinka vähän ne peittävät, joten eipä oo tullut yhtäkään vielä ostettua. Tokihan siellä alla voi tiukempaa toppia pitää, vaan itteä ajatus lähinnä ahistaa, koska sitte se päällyspaita pitäis ostaa suunnilleen telttakokoisena (no okei, pitää sen olla sellainen jo muutenkin…), ettei tuu sitä ihanaa makkarankuoriefektiä. :D

 9. Rhia says:

  Bemary: joo, minusta ne isot hihat näyttää kivalle, mutta ei ne kyllä ilman alla olevaa trikootoppia ole meikäläisen vaatteita ollenkaan… Siitä syystä tuokin silloin kauppaan jäin vaikka väri oli kiva ja malli muuten ok.

Comments are closed.