Arvonnan voittaja / Giveaway winner

on

On aika julistaa pikkujouluarvonnan voittaja! Osanottajia oli vain 13, eli aika hyvät mahdollisuudet oli voittaa tämä kiinnostava 20-luvun pukeutumista esittelevä kirja itselleen. Kiitos kaikille osallistujille! Arvonnan Onnettarena (vai pitäisikö sanoa Herra Onnena) toimi taas kerran isäntä, joka nosti voittajaksi Juliane Gravenhorstin. Tällaisen sydämellisen viestin hän jätti arvontaan:

Hei Rhia,
Pidän blogistasi koska siellä on paljon kauniita vaatteita ja valokuvia kokemuksistasi. Tykkään myös lukea juttujasi ja kommentteja. Englannin kielesi vaikuttaa minusta riittävän yksityiskohtaiselle ollakseen kiinnostavaa, mutta ei kuitenkaan liian monimutkaiselle jotta myös muut kuin englanninkieliset pystyvät sitä lukemaan (minä olen saksalainen). Pidän vintagesta, vaikka en pukeudukaan niin. En ole kovin taitava ompelija (mutta pystyn lyhentämään housut ompelukoneella!) Ikävää että Suomi on niin kaukana Saksasta. Muuten tulisin vierailemaan studiossasi ja lähialueella. Paljon kiitoksia että näytät osia elämästäsi internetissä. Kirja vaikuttaa hienolle, pidän Art Decosta (ja Jugendstilistä) kovasti. Hyvää joulun aikaa ja jatka ompelua!
Sinun Juliane

Joten kirja matkaa Saksaan heti kun saan Julianelta osoitteen, sähköposti on lähtenyt jo hänelle päin. Onnea voittajalle!

inenglish

It is time to announce the winner of my Christmas giveaway! There was only 13 participants, so everyone had pretty good chance on winning this interesting book about 20’s fashion. Thank you for all who participated! Lady Luck (or should I say Mister Luck) for the giveaway was again my hubby. He picked up Juliane Gravenhorst as a winner. This is the lovely message she left for me on the giveaway:

Hello Rhia,
I like your blog because I can look at lots of nice clothes and photos of you and what you experienced. I also like to read your explications and comments. Your English appears to me elaborated enough to be interesting but not too complex and easy to read for another foreign person (I am german). I like vintage – even if I am not Dressing like this. I am not at all talented in sewing (but I can shorten trousers by machine!) but I like to look at the nice stuff that you make. So sorry that Finland is so far from Germany. If not I would have liked to visit your Studio and the surroundings. Thank you very much for showing parts of your life to the internet! The book seems to be very nice and I like Art Deco (and Jugendstil) very much. Have a merry Christmas-time and SEW ON!
Deine Juliane

So this book will travel to Germany as soon as I can get address, I already have emailed her. Congrats Juliane!

giveawaywinner